XBox 360 vs Xbox One? Lennt a lényeg.
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy XBox 360-at megéri még venni ? vagy inkább mostmár mindenképp ps4 vagy xbox onera kell beruházni ?
-----> ne az legyen belőle hogy telespamoljátok hogy az xbox one vagy a ps4 szar<------
Kérlek fokuszáljatok a kérésre!
Régebbi konzoloknak ugye leesik most az ára... jó lesz e még az vagy mindenképp nextgen , ha már konzol.
Ha van pénz akkor XBOX One.
Ha nincs akkor 360
Már így is akkora a rés a bejelentett next-gen konzolárak és a mostaniak között, hogy nem hiszem, hogy jelentőset esne.
A mostani generációra már sok a játék, amik nem fognak megjelenni és nem futtathatók a következőn.
Szerintem, ha eddig nem vettél, akkor már ne is vegyél a mostani generációból. Esetleg nagyon áron alul a next-gen mellét.
Annyit hozzátennék, hogy ha van pénz rá, hogy nextgen konzolt vegyél, válaszd azt szerintem. Én mindenesetre a Sony hajójára vennék jegyet, mert szerintem elfogadhatatlan az, amit a Microsoft csinál - és mert azért is, mert nem sok különbség lesz a PS4/Xbox One között képességekben. Kivétel az, hogy ha van valami olyan Xbox-exkluzív húzócím, amire mindenképp vágysz. De PS3/X360 témában is a Sony-t választanám, mert a PSN legjobb tudásom szerint nem fizetős és mert SZERINTEM PS3-ra jobb játékok vannak mint 360-ra. Bár ez erősen szubjektív ugye.
A helyzet egyébként az, hogy a jelenlegi generációra már majdnem kijött minden, amit húzócímnek hívunk. A legjobbak már megmutatkoztak ezeken a konzolokon, így könnyű eldönteni, hogy melyik gépen van több olyan exkluzív cím, amire úgy érzed, érdemes a pénzed elkölteni. Nekem pl a PS3 abszolút nyerő, mert van rá MGS4, GT5, meg erre is kijött a 2 Resident Evil Chronicles, meg egy rakás más PS-only játék, amik nem igazán vannak xboxon.
Sok játék persze multiplatform, van mindkét gépre, ezért is emlegetem a húzócímeket, hiszen pl egy GTA V-öt mindegy, hogy Xbox-on vagy PS-en játszol, ugyan olyan jó, de pl egy Gran Turismot sosem látsz meg egy Xbox-on, ahogy a Forzát sem PS-en.
Ha van pénzed és türelmed akkor xbox one (már ha ennyire one-t akarsz de sztem a ps4 jobb :P)
Ha nincs annyi mani se türelem akkor box (bár sztem itt is ps3 jobban járnál de te tudod :D)
Ő csak azt hoztam fel , ps4 nekem is jobban bejön.
Értem , szóval mindenképp megéri az újabb.
-Igazából csak a játékok kérdése foglalkoztatott , hogy pl box360-ra jön e majd ezentúl is game...
Pénz nem probléma ... Akkor PS4 et veszek valszeg.
Köszi mindenkinek !
Én most adom el az XBOX 360-at + játékokat, mert gyűjtök valamelyik új konzolra. De egyelőre még én sem tudtam dönteni. Amik nekem negatívak: PS kontrollere szerintem szar és mindig az volt. XO nem támogatja majd a használt játékokat, csak 30 napig a haverod játékát. PS4 erősebb, de az EYE kisebb felbontásra képes. XO kevesebb előző gen-es játékot biztosít és a LIVE-ja kérdéses, hogy lesz itt megoldva. És egyik sem kompatibilis visszafelé.
Szóval nehéz döntés, de szerintem nem éri meg beruházni mostani gépre. Legalábbis újra nem. Bár én a GTA 5 miatt kicsit szomorú vagyok, mert nagyon vártam már, de így nem veszem meg.
"PSN legjobb tudásom szerint nem fizető"
PSN is fizetős lesz
"PS kontrollere szerintem szar és mindig az volt. "
Ez ugye kicsit se szubjektív, nyilván a sony hülye, hogy egy objektív szar koncepció alapot visz éveken keresztül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!