Egy ilyen géphez elég egy fsp hexa400? Core 2 quad 9400 4gb ddr3 1333mhz 2db 80gb winyó geforce gtx560TI 1024 gddr5
Elég, de nem ajánlott.
Ha olyanod van akkor elmegy, de ha lehet vegyél egy komolyabb tápot, pl Chiftec CTG-500, Corsair CX 430 Bronze, Cooler Master GX 450 , XFX Pro 450.
Hexa 500 nem éri meg.
A Hexa-nal az olcsó belsővel van baj, nem a teljesítménnyel.
"A Hexa-nal az olcsó belsővel van baj, nem a teljesítménnyel."
neked folyamatosan mindennel bajod lesz, de szegény régi APN most mivel olyan drasztikusan rosszabb mint másik belépős ellenfele sirtecje(mert a CTG max álmodban közép kat)?
A CTG és a Corsair cx alsó-közép kategória.
A GPS és GPA a belépő a Chieftec-nél (És VS a crosair-nál).
A Hexa s 17A-es ágaival nem igazán optimális megoldás erős videokártyák mellé, még a 350pnf-nek is volt 18A-es ága.
Egy 448 sp-s 560ti 17,5A-t igényel max terhelés mellett, ami egy kicsit durva a 17 vagy 18A-es Hexa-knak, de a 20A-es CTG és 32A-es CX megbirkózik vele.
Ha az 560ti-d a 384sp-s 170w-os változat akkor egy Hexa elég de szintén a gx 450 vagy a pro 450 ajánlott hozzá.
"A CTG és a Corsair cx alsó-közép kategória. "
Miért? Attól mert mondod még messze nem lesz az. Alsó középnek mondhatjuk már a csoport feszes SS S12II-őt. Mert ugye nagy a táp piac, 10K-ért közép kategot. Kukkants meg egy CWT DSA-t(a legtöbb CX), alsó az.
"A GPS és GPA a belépő a Chieftec-nél (És VS a crosair-nál). "
Az, hogy egy gyártó mit ad belépőnek és mi a belépő nem ugyanaz. Ha az ajánlottból kiesik a GPA akkor az nem lesz belépő. Ennyi erővel a belépő valami kis olcsó N-Basa táp ha azt nézzük. Ne egy gyártóba nézd a dolgokat, mert ennyi erővel az FSP GHN-nt küldhetnénk a Seasonic G ellen.
"A Hexa s 17A-es ágaival nem igazán optimális megoldás erős videokártyák mellé"
kevered a szezont a fazonnal. Az előbb a belső minőségével volt gondod, nem azzal mi hány A-t bír. A kettő nem ugyanaz.
"Egy 448 sp-s 560ti 17,5A-t igényel max terhelés mellett, ami egy kicsit durva a 17 vagy 18A-es Hexa-knak, de a 20A-es CTG és 32A-es CX megbirkózik vele. "
A max fogyit szinte soha nem éri el, max valami szintetikus szarral, de mondok én valamit, akkor nagyobb tápot veszünk, nem olcsó kari, a vásárló csak lenyeli, hogy nem 10K-s táp kell ide. A CX-et ne keverd ide, 1 ágas. A CTG jobb példa, de ne felejtsd el, az a 20A az adott "félág" egyéni paraméterezése, komolyabb 12V2-s terhelésnél a közös max is limitáló dolog.
De látom félre értettél. Vagyis most magad cáfolod.
"A Hexa-nal az olcsó belsővel van baj, nem a teljesítménnyel."
itt még a teljesítmény volt jó, de a belső nem. Az előbb már a teljesítmény. Értem én. Én magam se a teljesítmény oldalról közelítettem meg a dolgot mint látható volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!