Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez ideális gép a battlefield...

Annihalition kérdése:

Ez ideális gép a battlefield 4-re?

Figyelt kérdés

a gépigény itt van [link]

az a kérdésem hogy ez a gép:

lap: [link]

cpu: [link]

ram: [link]

vga: [link]

ssd: [link]

hdd: [link]

táp: [link]

ház: [link]

ár:259.239.-huf+szerelés

A kérdés adott, de még hozzá tenném a kérdésemhez hogy milyen grafikai beállitások mellet, hány fps szám mellett futna? ha teljesen borzalmas ez a gép összeállitás akkor irnátok nekem eggyet ugyan ebben az árban? előre is köszönöm

2013. szept. 19. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2013. szept. 19. 20:40
 2/5 lopokus ***** válasza:
ez nekem is ideális gép lenne
2013. szept. 19. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó lesz, de én vennék még egy processzorhűtőt, a gyári nagyon hangos.

Illetve én ennyiért nem vennék Sharkoon Vaya-t. (tényleg nagyon szép, főleg a ez a fehér, de keskeny. Csak 155mm magas cpu hűtők férnek bele(12cm-es procihűtők közül nem sok megy bele), nincs előlapi usb 3.0 stb)

Ennyi pénzből egy Thermaltake Commander MS-I jobb választás lenne. (nekem is vaya házam van, de nekem nem value, és ugya az olcsóbb, és abban az árkategóriában elég jó kis ház

2013. szept. 19. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor megveszem ezt: [link]

És ezt a hűtőt: [link]

Ez igy megfelelő?

És esetleg megtudnátok saccolni hogy milyen beállitások mellett futna?

2013. szept. 20. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
procihűtőből nem ártana azért egy jobb. Minimum egy Hyper T4, de komolyabb tuningra már az sem lenne jó. Szerintme egy Arctic A30 jó vétel lenne. Jól hűt, és nagyon csendes
2013. szept. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!