Az alábbi konfighoz szeretnék tápot: Cooler Master Elite Power 600w-os táppal adnák, de sokan mondják, h nem vmi megbízható. Érdekelne, h melyik lenne a legjobb választás?
-Intel Core i5-4570s 3.6 ghz turbo
-Asus B85M-G alaplap
-8GB Kingston Hyperx 1600 Mhz DDR3 memória
-1TB 7200 rpm merevlemez,24x samsung DVD-RW
-120GB Samsung 840 SSD meghajtó
-nVidia Geforce GTX 760 2GB DDR5
-Cooler Master Centurion 610 ház
-Cooler Master Hyper TX3 EVO CPU hűtés
Istenem te 100-as vagy agyilag?
Azt vedd amit írtunk,és onnan ahonnan írtuk.
Most nézem, hogy a gépösszerakó valamiért kilöki az alaplapot...
De akkor nem is próbálok segíteni, mindenki úgy veri el a pénzét, ahogy akarja.
Vedd csak meg nyugodtan, neked tökéletes lesz!
Köszi a segítséget, nem akartam a terhetekre lenni!
De, nem egyszer kértem, h a táppal kapcsolatban írjatok, nem tettétek még mindig. Személyeskedni nem fogok. 10ezer Ft-on nem múlik semmi sztem.
Én sem tettem ilyen jellegű megnyilvánulást, de hát ezek szerint nem vagyunk egy szinten.
Tényleg köszönöm a válaszokat.
De éppen ezaz hogy múlik.
Mert semmi info a RAM-ról és a HDD-ről se.
Mert lemerem fogadni hogy az 1x8GB,nem pedig 2x4GB,ami marhára előnytelen.
Másrészt ott van a hülye garanciájuk,aminél ha leveszed a gép oldalát,takarítás,hardvercsere stb céljából,akkor ugruk a garancia.
TX3 is lepkefing a Macho-hoz képest.
V300-t is előbbre tartják sokan a 840-el szemben.
Nemértem egyesek miért saját maguk ellenségei.
De biztosan viccből mondja 10-ből 9 ember hogy nem szabad előre összerakott gépet venni,főleg ilyen kontár helyekről.
Endeavour +1
Te tényleg nem vagy 100-as, ha nem azt veszed amit írtak. A 2. nagyon hasonlít a te konfigodra, de mégid SOKKAL jobb. Nem véletlenül próbálunk ennyien (hozzáértők) győzködni, hogy ne a gagyi előre összerakott szart vedd.
Most a 2. konfiggal hasonlítom össze a Te általad írttal:
- 15%-kal erősebb i5 processzor (a Tiéd gyengített)
- Sokkal jobb, jövőképesebb és megbízhatóbb alaplap (a Tied nagyon fapados)
- 2x4GB Dual Channel RAM sokkal jobb éd gyorsabb mint az 1x8GB
- Az SSD is jelentősen gyorsabb
- Minőségibb ház alapból 4 ventilátorral, venti-szabályzóval, digitális hőmérővel. (baromi jól szellőzik)
- NAGYON FONTOS: Minőségi, extra halk, 60 hónapig garanciális táp 85%+ SILVER hatékonysággal (hivatalos minősítés), 60 hónap garanciával, elektronikailag KITŰNŐ minőségű belső (A tiéd hangos, megbízhatatlan, kevés garancia, sok garanciális probléma van vele, sz*r belső)
- 10.000Ft-tal olcsóbb (azért nem kevés pénz)
- Ugyan úgy össze van rakva.
- Nincsenek garanciális baromságok, úgy variálod, bővíted, adod el ahogy akarod.
Ha ezek ellenére mégis megbízhatatlan boltból veszel ilyen aránytalan, gagyi konfigot akkor nem vagy normális...
Örülök hogy segíthettünk.
Teljesen mindegy hogy miért, ha nem értesz hozzá úgy sem értenéd meg, jobb és kész.
De nem az a lényeg, hanem a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!