Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan formázzam a vinyóm?

Alex Lion kérdése:

Hogyan formázzam a vinyóm?

Figyelt kérdés

Van egy régi gépem ami az utolsókat rúgja, de nem áll módomban újat venni (not enought founds) és hát bevallom, hála nekem összeomlott az Xp-m. Újra akarom rakni, és szeretném megtudni, hogy van más mód egy vinyó formázására úgy, hogy az Xp telepítőlemez behelyezése nélkül végrehajtsam? Aktuális kapcsolódó adatok:

Egy vinchester áll a rendelkezésemre

USB-ről szeretném telepíteni (ezért nem működik a "berakom a telepítőt és majd ő formázza" -módszer

2013. szept. 17. 23:50
 1/5 MaXXeGee ***** válasza:
100%

Nem értem, ha USB-ről telepíted, akkor is ugyanaz a telepítési folyamat, mint ha CD-ről tennéd, akkor is tudsz XP telepítővel formázni!

De ha ez neked nem megfelelő, akkor Ms DoS rendszerindító "lemez" ;) Csinálsz egy bootolhato pendrive-ot onnantól olyan programokat pakolsz rá, amilyet akarsz :)

De még mindig nem tiszta a probléma!

2013. szept. 17. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
MaXXeGee jól mondja. Látszólag feleslegesen bonyolítod a dolgot (hacsak nem felejtettél el valmit)
2013. szept. 17. 23:58
 3/5 A kérdező kommentje:
sajna nekem sem :( az igazság az, hogy amint elindítom a telepítőt... nem is, pontosabban próbálnám, de már az elején kifagy... :( arra gyanakodtam hogy azért teszi mert nincs a vinchester megformázva... sajnos nem értek hozzá kellőképpen, ez csak egy speküláció volt, de azért köszi (Y)
2013. szept. 18. 00:00
 4/5 A kérdező kommentje:
hozzátenném, hogy azért bonyolítom a dolgot az USB-s telepítéssel, mert habár van cd-meghajtó a gépembe, a háztartásban (azon kívül amit meg akarok csinálni) csak egy netbook áll a rendelkezésemre, ami nem rendelkezik íróval... és maga az oprendszer nincs (már) meg kiírva
2013. szept. 18. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a gépet és húzd le a vinyót, majd indítsd pendriveról a telepítőt. Ha ekkor is kifagy akkor nem a vinyóval van a gond hanem mással.
2013. szept. 18. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!