Mennyibe kerül egy 2GB-os RAM?
Figyelt kérdés
És 2db 1GB-os RAM mennyibe kerül???2009. nov. 5. 00:01
1/8 anonim válasza:
Beírod a gugliba és kiad kb 18000 ár ajánlatot.
Amúgy attól függ milyen kell neked mert van egy pár fajta
DDR1 333 400 mhz DDR2 667 800 1066 mhz
Ára kb 3500 tól.
Én 1 éve 1 GB os DDR2 EST 3500 ért vettem újonnan.
2/8 A kérdező kommentje:
oké koszi
2009. nov. 5. 00:39
3/8 A kérdező kommentje:
Ya, és hol tudom megnezni h milyen RAM kell bele??
2009. nov. 5. 00:40
4/8 anonim válasza:
Letöltöd az Everest nevű progit, az többek között azt is megmondja hogy milyen alaplapod van. Rákeresel az alaplapra a google-ban, kapni fogsz róla részletes leírást a gyártótól. A részletes leírásba az is beletartozik, hogy DDR hányas, és milyen órajelű memóriákat támogat.
5/8 anonim válasza:
első vagyok.
Az Everestes dolog se rossz ötlet de egyszerűbb ha leveszi a számítógép oldalát és ahova csatlakoztatni kell a ramot ott az alaplapon rá van írva hogy milyen kell bele.A Biosban is meglehet nézni de ott nem ajánlott kutakodni ha nem értesz hozzá.
6/8 A kérdező kommentje:
Most akor milyen kell bele? Bocsi nagyon n ertek hoza.
Busz tipusa: Dual DDR SDRAM
Busz széleség: 128 bit
Valódi órajel: 333 MHz
Sávszélesség: 5333 MB/mp
2009. nov. 5. 11:05
7/8 anonim válasza:
333 MHz-es DDR1 (vagy csak simám DDR) memória. De ha ennyire nem értesz hozzá, vidd be a boltba, ők megnézik, megmondják milyen kell, és bele is rakják.
8/8 A kérdező kommentje:
DDR1-est vettem 2szer 1 GB-ot 18,000HUF-ért.
és coool lett
2009. dec. 17. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!