Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 processzoros környezetben...

Walter_Dornberger kérdése:

I5 processzoros környezetben lehet e Win XP-t installálni, kompatibilis-e?

Figyelt kérdés
Alapvetően Win7 vagy Win Xp dilemma előtt állok, nem tudom melyiket telepítsem egy új gépre. Az Xp mellett szól hogy már eddig jól működik, és a régi programjaim is jól működnek. Ezért kérdezem, ha reménytelen, akkor marad a Win7

2013. szept. 16. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Win 7-et tegyél fel! Hidd el elég jó az is! :)
2013. szept. 16. 21:38
 2/8 Komplikato ***** válasza:
100%
Az XP 2001-ben jött ki, egy csomó mai technológiát, vezérlőt, stb. semennyire sem támogat. Kb. semmilyen pozitív érvet nem tudnék az XP mellett találni, maximum a kis helyfoglalást, ami azért a 4TB-os HDD korában nem egy szempont.
2013. szept. 16. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Énis a Win7-et ajánlom. Nekem sokkal jobban bejön mint az XP. Jó hardverrel sokkal gyorsabb mint az XP.
2013. szept. 16. 21:42
 4/8 Osynho ***** válasza:
100%
az xp-nek semmi letjogosultsaga manapsag. nagyon elavult, nem is ertem miert merul fel benned, mint altrrnativa. egy i5 mellett meg foleg mulatsagos. :)
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Windows XP elavult. Sok játék és program nem fut rajta, lásd: DX10, és az ezt megkövetelő játékok.

A Windows 7 sokkkkkal stabilabb, kezelhetőbb és gyorsabb is. Volt laptopom (i5, 8GB 1600MHz RAM), amin sajnos XP-t kellett futtatnom. Hát meg kell mondjam, ha 2-3-szor nem gyorsabb 7-tel, akkor egyszer sem.

6/8 A kérdező kommentje:

Jó, akkor legyen Win7! a torrent oldalakon található Win7 SP1 eredetiségéről honnan tudok meggyőződni (mind azt állítja magáról) és valamiféle aktiváló programot kell telepíteni hogy műkjön.

nos, milyen kulcsszavakkal lehet jó Win7 et keresni, mire kell figyelni. (angol nyelvűt szeretnék, mert azt szoktam meg)

Addig is köszönöm a választ!

2013. szept. 16. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Esetleg aktiválást nem igénylőt lehet keresni?

Az xp-hez rengeteg jó serialt talál az ember, ha keres, a Win7nél ez hogy műk?

2013. szept. 16. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen kelleni fog egy Win7 loader (activator) és azzal tökéletes lesz.
2013. szept. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!