Mért nem megy a mikrofon?
Figyelt kérdés
Windows 7-em van és laptopon a beépített mikrofon teljesen jól működik, de a külső headsetes nem. tegnapelőtt körülbelül még ment, azóta bedugtam a hangfalamat a fülhallgató helyére és a mikrofon helyére is mert 2 hely kell annak hogy jól szóljon de ez eddig sose zavart be. a mikrofon nem romlott el mert a másik headsetes mikrofonmmal is ugyanez a helyzet. nincs lenémítva se lehalkítva, audio drivert újratelepítettem. ha bedugom a mikit alap halk súgás hallatszik csak.2013. szept. 16. 14:45
1/2 anonim válasza:
És mindezt egy mondatban!
És így is elég zavaros!
"bedugtam a hangfalamat a fülhallgató helyére és a mikrofon helyére is mert 2 hely kell annak hogy jól szóljon"
Itt követted el az első hibát!
2/2 A kérdező kommentje:
lényegtelen, oda lehet csak dugni hangszórót, igazából ez mind1 is a lényeg hogy nem megy a mikrofon >.<
2013. szept. 16. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!