Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 4 giga ram mellé még 2 giga?

4 giga ram mellé még 2 giga?

Figyelt kérdés
szóval jelenleg 2*2 giga ram dolgozik a gépembe dual channel-be lenne pénzem még 2 gigára
2013. szept. 15. 20:55
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Ma játékra és átlagos multimédiás célokra teljesen elég a 4 GB. Másra költsd a pénzed.
2013. szept. 15. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor inkább eliszom! :D
2013. szept. 15. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én valahogy ezzel a 4GB RAM elég dologgal nem igazán értek egyet! (WIN 7 64bit)

Nekem is 2x2GB (DDR3 1333Mhz) van és a GTA IV-hez nekem nem elég! 1080p és HIGH beállításokon!

BF3-ról nem is beszélve! Ameddig a RAM kihasználtságom nem éri el a 85%-ot addig nagyon szépen futnak! De ezt kis idő után eléri, és elkezd akadni! Aztán csak annyit veszek észre hogy a VGA kihasználtságom lemegy 30-60%-ra! A RAM meg egyre kivan használva! Ekkor már mindegy hogy milyen grafikán játszom! Akár 720p-LOW vagy 1080p HIGH!

2013. szept. 15. 22:22
 4/5 Clairvoyant ***** válasza:

Kérdező: ne legyen benne 3 memórialap, akkor inkább tegyél félre egy kicsit, és vegyél 2*4gb-t. Egyrészt a gépek az esetek 90%ban nem kezelik jól a páratlan számú memóriákat, másrészt ha lépni akarunk előre, akkor lépjünk úgy, hogy legyen is értelme.

@ #3: azért azt vegyük hozzá, hogy a GTAIV egy optimalizálatlan f*shalmaz lett, ami a mai napig képes egy jó gépet beszakítani, ne ez legyen a kiindulási alap.

2013. szept. 16. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek hogy a GTA IV optimalizálatlan szar lett de ugyan ezt csinálja a BF3 is... (Mind 2 game eredeti)

Támogatom az ötletet hogy 2x4GB-ot vegyél!

2013. szept. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!