4 giga ram mellé még 2 giga?
Hát én valahogy ezzel a 4GB RAM elég dologgal nem igazán értek egyet! (WIN 7 64bit)
Nekem is 2x2GB (DDR3 1333Mhz) van és a GTA IV-hez nekem nem elég! 1080p és HIGH beállításokon!
BF3-ról nem is beszélve! Ameddig a RAM kihasználtságom nem éri el a 85%-ot addig nagyon szépen futnak! De ezt kis idő után eléri, és elkezd akadni! Aztán csak annyit veszek észre hogy a VGA kihasználtságom lemegy 30-60%-ra! A RAM meg egyre kivan használva! Ekkor már mindegy hogy milyen grafikán játszom! Akár 720p-LOW vagy 1080p HIGH!
Kérdező: ne legyen benne 3 memórialap, akkor inkább tegyél félre egy kicsit, és vegyél 2*4gb-t. Egyrészt a gépek az esetek 90%ban nem kezelik jól a páratlan számú memóriákat, másrészt ha lépni akarunk előre, akkor lépjünk úgy, hogy legyen is értelme.
@ #3: azért azt vegyük hozzá, hogy a GTAIV egy optimalizálatlan f*shalmaz lett, ami a mai napig képes egy jó gépet beszakítani, ne ez legyen a kiindulási alap.
Egyetértek hogy a GTA IV optimalizálatlan szar lett de ugyan ezt csinálja a BF3 is... (Mind 2 game eredeti)
Támogatom az ötletet hogy 2x4GB-ot vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!