Milyen laptopot ezek alapján?
Sziasztok !
Eddig asztali gépet használtam,de szeretnék egy laptopot vásárolni. Amit figyelembe kellene venni,hogy nem baj,ha nem viszi a játékokat nagyon,addig is inkább a teendőimre fordítom az időmet ,tehát lehet ultrabook. Mindenképpen SSD-s legyen(lehetőleg 256gb). Sajnos egyelőre nem értek túl elmélyülten a processzorokhoz és a többihez,de ami fő szempont ,hogy a lehető leggyorsabb legyen értem azt boot időre, alkalmazás megnyitás, programozásnál a debug,tehát a számolás/számítás részére. Eddig egy Core i7es,8gb memória ,256ssd sony vaio flip ( amit nem régen jelentettek be) -et néztem ki,mivel kihasználnám a tablet funkcióját is (+mivel a pro-hoz lehet venni külső aksit,az nagyot dob a használhatóságán),tehát ha hybrid is lenne ,az maga a tökély lenne ,de nem igazán találtam mást ,ebben a kategóriában ami felvenné a versenyt vele ( talán a yoga 11s),de azért szeretnék rajta spórolni,ha nem muszáj nem költenék rá 400-et,csak ha tényleg megéri. (Ha tudtok ennek nagyjából megfelelő gépet mondani ami ssd-s nagyon megköszönném,már csak a saját tapasztalatokat is vagy véleményeket gyártókról,tehát bármi ami segítené a keresésem)A nagyon jó ár/érték arányúakra is kíváncsi lennék . Elnézést ha kusza lett a történet és köszönöm előre is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!