CPU help (? ) /mostmár nem rövid a kérdésem/
Elcsesződött a procim, és most veszek helyette másikat. Kérdésem a következő:
A proci alján van 4 kis rész, ahol nincsenek tűk, és az alaplapon is van négy kis rész, ahol nincs lyuk. A procin és a lapon lévő kis üres résznek kell egymásra illeszkedni (azaz minden tűnek bele kell menni egy kis lyukba?
Másik kérdésem:
A hűtőt ugye pasztával kell rárakni. Mindegy milyen hűtőpasztát veszek hozzá? Mennyit kell rakni a procira, hogy megfogja a hűtőt? Mennyit kell várni, amíg odaragad, és ha felállítom a házat, nem esik le a hűtő?
2. kérdés igen pasztázni kell a paszta az mindegy csak vezesse a hőt nem a paszta foglya megfogni a hűtőt hanem van az alaplapon egy fogó és abba kell bele akasztani mind a két oldalon a hűtőt. az porcinak a tetejét kend meg pasztával mindenütt egyenletesen és ne túl sokat.(az nem jó a megvárod míg megszárad a paszta). Ha jól akasztod be a hűtőt akkor nem fog leesni.
1. kérdés értelmesebb lenne tudni hogy a alaplapod milyen pocikat tud kezelni és milyen foglalatú nem a helyeket nézed ahol nincsen tüske
A hűtőpaszta az a hőelosztás miatt kell nem pedig ragasztó amivel rárakod a hűtőt...
https://www.youtube.com/watch?v=Seu7O6IbATU
Keresgélj hátha van az alaplapodhoz megfelelő videó.
AM2 foglalat. Tuti, hogy belemegy az új proci a lapba, mert ugyan olyat vettem, mint ami elromlott. Csak nem jegyeztem meg, hogy állt, mikor kivettem.
egyébként alaplapom: asus m2n-x plus
procim: athlon 64 x2 5000+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!