Irnátok nekem egy konfigot? (lent)
220-ból kéne.Munkára és játékra használnám. Legyen benne:
i5+ 760 vagy 7970
merevlemez nem kell
DVD író olvasó és Blue ray író olvasó
220 környékére tudom csak belőni, konkrét áraknak majd nézz utána, amit én vennék:
i5 4570-es proc (nem kell a K verzió, ha nem tuningolsz), hozzá egy 1150-es alaplap. Ez utóbbiból, ha tuningra kell, akkor z87-es, ha nem, h87-es számúak között nézelődj (előbbiek elfogadnak nagyobb mhz-s memóriákat is, utóbbiak jellemzően 1600ig mennek). Én erősen Gigabyte párti vagyok, tőlük HD3-as alaplapot ajánlanék ár/érték arányban.
Videókártya terén 7970, ha hozzáférsz, akkor Sapphire VaporX, ha nem, akkor megintcsak a Gigabyte verziót mondanám, ami ugyan hangos, de jelentős tuningon átesett, és 3 venti hűti.
RAMból 1600/8GBosnál nagyobb nem szükséges most (nem olyan számottevő a különbség, hacsak nem érzel szúró érzést a szívednél minden elvesztett másodpercnél), hosszú távon TALÁN érdemes 2400en elgondolkodni, márkából az átlag a Kingston/Kingmax, én azonban a GSkill-t preferrálom(azt hiszem, nagyjából itt járunk 200e környékén)
DVD és BR írók között már nincs akkora variáció, mint régen, amiket próbáltam, az alapján kb. mindegy melyiket veszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!