Milyen videókártya és cpu-t vegyek?
JÁTÉKOKRA KÉNE
100000 FT-m lenne rá.
MONITOR:1920 x 1080p
A gépemet akarom fejleszteni.
Alaplap:Asus P8H61-MX R2.0
RAM: 8 gb
Ha jó pénzért el tudod passzolni a lapot, akkor válts egy FM2 platformra + egy 7850-re.
Ha marad a lap, akkor mehet bele egy i3, meg amennyi marad a többire.
Táp, hdd, ház, stb van?
500 gb hdd
a táp azt nem tudom pontosan de meg van a gép csak fejéeszteni akarok
Cpu nak én is egy I3-ast javasolnék az még úgy ahogy elég lesz.
VGA-nak ezt javasolnám Gigabyte GV-N630. Ezt egy I3-as még ki tudja hajtani.
Tápnak ezt CMPSU-500CXV2EU
HDD-nek ezt Western Digital Caviar Green
A házból meg M-Tech AS08A-BK
Természetesen nem szentírás amit mondók de szerintem mind a Gigabyte, Corsair, Western Digital megbízható márkának számít.
#3 ez borzasztó javaslat, főleg 100k-s kerethez!
GT630 játékra? Borzasztó vétel, játékra gyenge (nem beszélve, hogy 18k-ért másfélszer, 23k-ért kétszer gyorsabb kártyát kapni)...
Green vinyó? Adattérolásra tökéletes, de rendszervinyónak lassú...lassabb, mint egy Blue (pláne, mint egy Black), ha már WD. De a kérdező egyébként nem is kért vinyót...
500W-s táp ilyen hardverek mellé? Azokhoz egy 350W-s simán elég lenne, ráadásul az ajánlott táp annyiba kerül, mint a videokártya.
Ha már 100k a keret, akkor minimum egy i3 és egy HD7850 illetve szükség esetén egy táp még mellé fér (jó lenne tudni, hogy most mi van a gépben).
Itt vannak 1920x1200 felbontáson nyújtott átlagteljesítmények (17 játék és egy 3DMark):
A GT630 egy átnevezett GT440 azaz megtalálható az is a listán (a HD7850 négyszer gyorsabb nála és egyébként ez sem kompromisszum mentes kártya fullHD felbontásra, a GT630 meg egyenesen gáz).
Én eleinte egy 7870 re gondoltam. az nem jobb?
És 100 000 ért csak vidikártya és proci kellene a többi már megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!