Ez az összeállítás így megállná a helyét?
Proci: AMD Athlon II X4 631 2,6GHz
Alaplap: ASRock A55M-DGS
Ram: Kingmax DDR3 PC10600 1333MHz 2GB
VGA: Sapphire HD 5450 1GB DDR3 HDMI VGA DVI
Táp:CHIEFTEC iArena GPA-500S 500W ATX Bulk
Ezt a gépet raktam össze a bluechip.hu-n, ami elvileg azt jelenti, hogy passzolnak egymáshoz, ergó alaplapbe megy a proci, passzol hozzá a többi, viszont feltűnt valami. Ez ugye 4 magos, elég erős, 1gigás videókártyával, és összesen 56e forint, holott 2magos vackokat használtan árulgatnak 80ezrekért, ezért kérdem, hogy ez ténylegesen működne is egymással? viszonylag újszerű házam van, azzal gondolom nincs baj, valamint 75gigás winchester, ami nekem bőven megfelelő, szóval csak ezekre lenne szükségem, várom a hozzáértő válaszokat, köszi előre is!
Jah és még annyit, hogy egy 400wattos tápom van, kiváncsi vagyok hogy az "elbírná-e" ezt a konfigot, vagy szükséges ez az 500as?.
Nem csak a sata3,usb3 ról van szó, hanem az A55 lapoknak gagyi a tápellátása ami nem jó egy processzornak.14 ért már van a75 lap:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!