Megbízható alaplap márka az Asrock?
Figyelt kérdés
Asrock X58 Extreme alaplapon gondolkozok.
Megbízható ez a márka?
2009. nov. 4. 00:29
1/8 anonim válasza:
Megbízhatónak megbízható. Bár nekem sosem volt, viszont rosszat még nem hallottam róla.
2/8 anonim válasza:
Általában az árához képest megbízható. Elég sok gépet szereltem már össze ilyen alaplappal. Régen (AGP korszakban) voltak inkompatibilitási gondjai, de a PCI-X óta már az sincs, szóval használható.
3/8 anonim válasza:
Alsó kategória, vagy nagy jóindulattal alsó közép. Sokszor javítottam ilyen alaplappal szerelt gépet (nem az alaplap hibája miatt), de így volt rálátásom, hogy mennyire szegényesen van felszerelve; ugyanakkor a képességei sem voltak egetrengetőek. Rendszerint az überolcsó, előre összerakott (túlnyomórészt nem sokmindenre jó) teszkó/madarasteszkó/médiateszkó akciós gépeinek alaplapja ez a márka. Önállóan megvéve viszont ár/érték arányban jól áll.
4/8 anonim válasza:
Az ASRock az ASUS "kistesója". Elfogadható.
Azt meg tessék már megtanulni, hogy a PCI-X az nem a PCI-Express!!! (PCI-X-el csak igen komoly szervergépekben találkozol)
5/8 anonim válasza:
hát igen elfogadható de nem a legjobb inkább költs rá még pár ezret és asust vagy gigabytot vegyél azok kiválóak
6/8 anonim válasza:
2010 óta az asrock az alsó kategória királya lett.
és haladnak felfele kitúrva az msi-t
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Nekem még nagyon régen Asrock-om volt még az 1,3Ghz Duronon bele ment az SD meg a DDR ram is semmi baj nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!