A számítógép alaplapi vga kimenetére szeretnék egy tv-t kötni. A tv-be csak scart csatlakozó mehet. Meg lehet oldani valahogy h működjön?
Figyelt kérdés
Amiket találtam kábelek, azok csak scart out vga in. Olyan megoldás érdekelne, ahol vga out scart in.2013. szept. 13. 12:17
2/4 Osynho válasza:
'Amiket találtam kábelek, azok csak scart out vga in. Olyan megoldás érdekelne, ahol vga out scart in.'
Pedig az én értelmezésemben neked scart out - vga in kell. Bemegy a vga csatlakozó és scart jön ki.
3/4 anonim válasza:
nem.vga out kell mert a vga ból az jön ki.és scart az in-je.mert a tv az in.de nemtom.én úgy gondolom.de a lényeg hogy párszáz forintért lehet kapni amilyen kell.
4/4 anonim válasza:
vagy mittudom én hogy hogy van.megfordítod a kábelt és ugyanottvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!