Mennyibe kerül egy átlag színes lézernyomtató?
Figyelt kérdés
Én árgépen láttam 35 000 forintért, de én ezt keveslem :/ Szerintetek milyen? : [link] 2013. szept. 11. 19:33
2/4 Lajos54 válasza:
A normál színes lézernyomtatók árai az utóbbi egy-két évben nagyon lementek. De ebben van nem kevés üzletpolitika.
Nálunk a cégnél van egy Samsung CLP 320, egészen jó, sokféle funkciója van, gyönyörűen nyomtat. Jó két éve 35.000 Ft körül volt az ára. Ez így szépen hangzik, de ha használod is...
A tonerek (festék) ára, főképpen ha eredetit veszel belőle, kb. ugyanannyi, mint a nyomtatóé volt. A nyomtatott dolgok fedettségétől függően elég hamar kifogyhatnak.
Tehát ez benne a csel: olcsó a nyomtató, hogy megvedd. Aztán majd fizetsz rendszeresen, ha használni is akarod...
3/4 Salina 49 válasza:
A nyomtatók, amik nem multifunkcionálisak, általában ennyibe kerülnek, de igaza van az előttem szólónak, hogy a patron drága bele. Éppen ezért azt javaslom, hogy ne ilyen nagy márkásoknál vegyél patront (mert náluk 10 alatt nem fogsz kapni) hanem neten: [link] -n mondjuk. Itt fele (vagy épp negyed) annyiért kaphatod meg ugyanazt amit mondjuk a Media Markt-nál kapsz.
4/4 Salina 49 válasza:
És ugyanez a helyzet a lézernyomtatókkal is (bocsánat a kis figyelmetlenségért), Toner-t is lehet bele kapni, fele annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!