Melyik videókártyát válasszam?
Sziasztok nemsokára veszek egy új VGA-t és véleményetek érdekelne hogy szerintetek melyik lenne jobb?
Sapphire HD 7790 Dual-X OC (erről elég sok jót hallotam de csak 1 év garancia van rá)
a másik: ASUS HD 7790 DirectCU II (Erről 1 webshop-ban 1 negatív kommentet kapott hogy 5 nap után meghalt mert túl melegedett. ez széria hiba? nekem a 3 év garancia miatt jobban tetszene) Szerintetek melyik legyen és az asus az széria hibás? köszi a válaszokat előre is
Nincs az a gyártó, akinek a termékei között ne lenne selejt. Ezért találták ki a garanciát.
(a 7xxx szériával kapcsolatban sokat szidták a Gigabyte-ot, a Sapphire-ok állítólag sokszor blck screen-t produkáltak, te az ASUS-t említetted és így tovább.)
Nekem ASUS DirectCU II-es 7850 van. Tavaly karácsonykor vettem, azóta nem melegedett túl,még a leforróbb nyári napokon sem.
Amúgy egyetértek #1 válaszolóval, a 7850 42-ért megéri.
Te mennyiért vennéd a 7790-t?
Sajnos az Asusal az a baj, hogy mindent brutálisan túláraz.
VTX3D 7850 van 42ért iponon (ilyen kártyám van 9 hónapja és semmi baja nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!