Amd phenom x4 9850 bezavar a videó kártyámnak ez miért van?
Most vettem egy ilyen procit és egy ilyen lapba raktam bele:gigabyte M57SLI-M4 egy ATI Radeon HD 2400 Pro-val párosítva.
Egy magos régi procimmal gond nélkül ment a kártya.
Beraktam a 4 magosat és a venti nem forog és kép sincsen a kártya halottat játszik. De mikor a régit vissza rakom megint eleven ez miért van?
Jajj tápom egy chieftek 550W ennek elégnek kéne lennie ismerősöm konfigja sokkal komolyabb és bőven elég neki
Nono! Először maradjunk meg a legkézenfekvőbbnél: user error.
Egy egymagos proci után akar négymagost belerakni az alaplapba, simán lehet, hogy olyan régi BOIS van rajta, ami még nem támogatja a 9850-et. Ezt le tudja elenőrizni most ott együltő helyében. Ha nem jön be, aztán kezdjen kilincselni.
Melesleg kétlem, hogy újonnan vette a procit. Már vagy 5 éve nem gyártják.
"2007es f12 verzió"
És itt van a hiba!
A giga honlapja szerint az F15E verzióval támogatott a proci:
A Gigabyte BIOS frissítő szoftvere elég korrektül működik, egyszer használtam, nem igazán tudnék pontos leírást adni hozzá, három éve használtam utoljára, de 2 perc google úgyis megoldja. Azt hiszem a PC World honlapján van róla leírás.
Ha pedig parancssorból szeretnéd csinálni, nos, ahhoz is találsz részletes leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!