Van különbség egy sata 2-es és egy sata 3-as hdd között?
Figyelt kérdés
van észrevehető kölönbség a kettő között? ki tudja használni a sata 3-at?
másik kérdés:
sata3-as vinyó 32 mb-os cache-el vagy sata 2-es vinyó 64 mb cache-el?
2013. szept. 10. 18:28
1/3 anonim válasza:
"Van különbség egy sata 2-es és egy sata 3-as hdd között?"
- Nincs...
"ki tudja használni a sata 3-at?"
- Nem
"sata3-as vinyó 32 mb-os cache-el vagy sata 2-es vinyó 64 mb cache-el?"
- SATA 2
2/3 A kérdező kommentje:
közben már utána néztem jobban és nem nagyon találtam sata 2-es hdd-t pcx-en... viszont ez szerinted jó választás lenne? [link]
2013. szept. 10. 18:49
3/3 Tomi Bá válasza:
Elfogadható (, ha számít az ár), bár én most sokat olvastam arról, hogy a WD Blue-k hamar elhaláloznak, pedig nem rég még én is bizalommal ajánlottam.
Ha számít neked a megbízhatóság és a teljesítmény is egyaránt, akkor WD Black-et vegyél.
Tudom, hogy drága, de nekem megérné azt a +5eFt-os pluszt az a tudat, hogy az egyik legmegbízhatóbb merevlemezen tárolom az adataimat. Az 5 év garanciáról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!