Mindig elmegy a billenytyű! Miért?
Figyelt kérdés
nem lehetvele irni csak a képernyőssel,:S2009. nov. 3. 12:30
1/8 anonim válasza:
Hát nem lehet vele megbeszélni,hogy ne mászkáljon már ?
2/8 anonim válasza:
Vezetéknélküli? Lemerült az elem?
3/8 anonim válasza:
Milyen billentyűzet? Van típusa? Rádiós? Bluetooth-os? USB-s? PS2-es? Mikor szokott szarakodni? Hogyan jön vissza? Milyen időközönként? Esetleg a kisujjamból szopjam ki ezeket? Jó hogy nem azt kérdezed meg: Hova ment az anyukám 5 perce autóval?...
4/8 A kérdező kommentje:
b*unkó t*jparszt.-.-
2009. nov. 3. 13:00
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a kábel kicsúszott egy picit a gépből. Ha nem érintkezéses, akkor vegyél újat.
6/8 anonim válasza:
12:53 -> te nem egy_gyerek_bp_ vagy? :D
7/8 anonim válasza:
Figyi. Ezt most vegyük át. Bunkó tajparaszt. Bunkó lehet hogy vagyok, de ez hogyan függ össze a földműveléssel? Soha nem foglalkoztam földdel és állattartással. Te egy pejoratív megfogalmazást használsz sértően. Ebből gondolom hogy tanulatlan vagy. A másik pedig, hogy tanulj meg gondolkodni, vagy menj el Oz-hoz és kérj agyat. Ugyanis ennyi információ alapán azt is ugyanilyen sikeresen megtippelhettem volna hogy hova ment az anyukád, ha felteszed a kérdést. Persze a kérdéseimre azóta sem adtál választ, hogy esetleg segíteni lehessen neked. Gondolom feletted áll a válaszom értelmezése.
Amúgy nem vagyok egy_gyerek_bp_.
8/8 A kérdező kommentje:
hát nem kell hozzá k_urva nagy tudomány.^^,
a többieknek meg köszi.:) és az volt a baj hogy picit kicsúszott.:D
2009. nov. 3. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!