Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mi legyen? Melyike...

Szerintetek mi legyen? Melyiket vegyem? (Lent! )

Figyelt kérdés

Hali!

Most lesz szülinapom, és arra gondoltam, hogy a karácsonyt és a szülinapot összevonva, "kapok" egy komolyabb ajándékot!

Először mindenképpen Xbox 360 -at akartam , aztán gépet, aztán megint boxot, stb... A lényeg az, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen! Boxra kb 70k -m lene a játékokkal együtt, gépre viszont max 80! :S Viszont egy alap gépet, lazán lehetne venni 80k -ból! Amikkel játszanék: GTA San Andreas, GTA 4, Minecraft, + még pár retro game :) Egy gép mindenképpen kéne, mert a mostani nagyon sz*r! Van, hogy el sem indul, meg ilyenek... Tehát egy gép nagyon kéne! Viszont az Xbox 360-at asszem max 4 évig gyártják, és nem tudom, hogy melyiket vegyem... Mindenképpen lesz Xbox, meg PC is csak nem tudom, hogy melyik legyen előbb! Meg esetleg kifutnék az Xboxal, az időből, akkor az elég sz*r lenne...

Tehát ti mit mondtok?

(Annyit, hogy aki elkezdene szidni, meg oltogatni, az ne is írjon, úgy is le lesz tiltva! + fél egy van, és tegnap se sokat aludtam, tehát vegyétek figyelembe!)

Előre is köszi! :) 14/f

2013. szept. 7. 00:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én azt mondom hogy érdemesebb venni egy jó PC-t.Mert az xbox360-t nem fogják olyan szinten támogatni mint régebben amikor jön az Xbox One.De te döntésed.
2013. szept. 28. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Most egy jobb pc sokkal erősebb, mint egy 8 éve tervezett xbox (pont ezért jön új verzió).
2013. szept. 29. 09:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Amúgy mint írtam, nincs nagy keret egy jó mai gépre, ezért szerintem így nézve a Box jobban megéri. Egyébként a 360-at is fejlesztik, és (nem akarok hülyeséget mondani) mostanában is jött ki egy új 360 fejlesztés v mi. Amúgy ha megveszem a boxot, annak is HD képe van HDMI-n keresztül. Így legalább tudnék tévézni gépezés közben, nem csak gépezni, vagy tévézni!

2013. szept. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!