Vettem egy billentyűzetet az Ainol novo7 tabletemhez, összedugtam és semmi. Ami a nagyobb baj, bedugtam egy pendrájvot is és arra sem reagál semmit. Valami nincs beállítva a tableten vagy hiányzik valami program?
Nem kell hozzá semmi beállítás se program, elvileg fel kellene ismernie. Tuti, hogy nem ismeri föl? Próbáltál már szöveget bevinni vele, s semmi? Ha igen, akkor bocs a kérdésért. :)
Csak azért kérdezem, mert billentyűzetnél nem kapsz üzenetet, hogy felismerte, se semmi ilyesmit. Pendrive-nál elvileg igen, de annál sem feltétlenül. Az mnt mappában megjelenik elvileg az extsd s innen tudod elérni a pendrive tartalmát.
Első körben én az OTG kábelre gyanakodnék, hogy azzal van valami gond, mert az Ainoltól ez minimum elvárható, hogy a rádugott eszközöket felismerje. Mindenesetre elsőként a microSD aljzatot ellenőrizd a tableten, dugd rá USB kábellel a PC-re, s nézd meg, hogy a PC felismeri-e a tabletet, ha igen, akkor kizárható az aljzat hibája. Ezek után kellene beszerezned egy OTG kábelt, s azzal megpróbálni a billentyűzetet.
Jaaaa, hát az nem jó! Nem ugyanaz a bekötése, mint az otg kábelnek. Neked egy mini usb OTG kábel kell. (100, hogy mini, nem micro?) Mind1, ennek majd járj utána.
Itt találsz minit és microt: [link]
Ha ráérősebb, akkor rendeld Kínából, onnan 1.3 dollár, postakts meg ugyebár nincs. Geek-en nem találtam, így focalról tudok csak linkelni: [link]
Postánál számíts kb. 3 hétre, nem kapkodós a focalprice, nem is singposttal postáznak.
igazad van,első körben olyat néztem csak már nem találtam azt a weboldalt így gondoltam ez is jó lesz
akkor ez mihez való,adjam el vagy tudom használni valamihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!