Mi a véleményetek erről a monitorról?
Megérné megvenni?
Filmnézéshez, youtube-hoz és játékhoz használnám.
Megéri 49 ezer forintért erre a három célra?
Tudsz mondani negatívumokat? (ha vannak)
Jézusom!
Ennél olcsóbban mondok neked olyan monitort, amivel már rendesen, normálisan lehet gamelni is.
Ez a monitor csupán 2 KG, de full HD-s, és ezzel is lehet gamelni is, és 35364 Ft.
Akkor ez is Full HD, de ez drágább, 43914, de még mindig olcsóbb, amit te belinkeltél, és annyival jobb, hogy a keret vékony, mondjuk a kép az csalóka, ott olyan mintha nem is lenne, holott azért van fél centi, de vékonyabb, mint a többi.
Akkor még itt van ez:
Ez is olcsóbb mint amit te belinkeltél, de drágább is, mint amit én idáig belinkeltem. 44226 Ft (most akciós, különben 46790 Ft). Ez csak szimplán jól néz ki, és ez is full HD-s.
Ha meg ha nem akarsz gamelni, akkor nem muszáj full HD-s, elég venni 20-25 ezerért monitort.
És amelyeket belinkeltem, azok közül ezt ajánlom a legjobban:
Ennek a monitornak csupán 2 ms (mini secundum) a válaszideje, emelett ez is full HD-s, mondjuk nem 2, hanem 3 kg a tömege, és emellett baromi jól néz ki. Ja és az állványa se billeg, stabilan van rögzítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!