Melyik HD7790-et vegyem?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
Árban ugyanott vannak, az össz különbség amit felfedeztem az, hogy Sapphire 2év, Asus 3 év garis (ezért egy picit Asus felé hajlok).
Illetve picivel többért lenne még egy 7850 (tudom h sokkal jobb mint 7790, de azért mégiscsak +7000 HUF)
És egy ilyen tápot is vennék:
Állítólag jó táp...
2013. szept. 6. 09:51
1/5 anonim válasza:
Az Asus jobb a gari miatt mindenkeppen, a tapegyseg meg jo valasztas, nekem a regi i7-870+gtx470-es gepemet egy ilyen hajtja mar lassan tobb mint 3 eve problema nelkul, pedig nem kimelem, szinte 24/7-ben uzemel.
2/5 anonim válasza:
37 ért nem éri meg a 7790 már kapsz 34 ért is [link]
3/5 anonim válasza:
AZT A +7000-et mindenképp szánd rá a 7850-re,sokkal jobb és tovább fog tartani a jó játékélményhez
5/5 A kérdező kommentje:
#2-es köszönöm, néztem az XFX-et is csak azon 1év gari van, asuson meg 3 ezért az a plusz 3ezer a plusz 2év biztonságért jobbnak tűnik számomra.
Köszi a választ mindnekinek!
2013. szept. 6. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!