Melyik a jobb laptop?
Igazából nekem, az legújabb játékokra kéne, meg néha egykis videó szerkesztésre és nem tudom hogy a jobb processzorra vagy a jobb videókártya felé hajoljak, (plusz a 771g-nek 17"-os full hd a kijelzője ami elég jó és ugye 4gb-os vga kártya, viszont a másiknak meg elég jó a procija+16 gb ram van benne...) Nos, ezekről lenne szó: [link]
és
Nehéz dönteni, de szerintem az elsőt vedd. 16 giga fölösleges, és egy i5-ös processzor is bőven elég játékokra.
VGA megfelelő, újabb játékoknál kinézek belőle medium/high beállításokat. Videóvágásra pedig bőven elegendő.
Ja, és minden napra jut egy ilyen CIos eldönthetetlen hezitálós kérdés, ahol minden gép középfelsőkategóriás, és lehet rajta agyalgatni/dilemmázgatni.
Amúgy, ha valódi érdeklődő vagy, és lenne eszed, akkor messzire elkerülnéd azt a boltot, amelyiknek az üzletképe szoftveresen lett tervezve, mert ez kib.aszott kamuszagú...
Majd, ha megvetted, és esetleg rákettyintettél, akkor meg rinyálj itt, hogy most hova kapjál, mert ott konkrétan lesz.arnak...
Nem mindegy, hogy melyik boltban vásárol az ember!
Most már tényleg elhiszem, hogy 15 éves vagy, mert aki nem tudja még: ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem is igaz - az tényleg "ma" született...
Az ilyen emberek vásárolják Kínából a 512GBos pendrive-okat rakásra (merthogy 3000Ft+ingyen hozzák, így a h.ülyének is megéri - persze, annak meg...), hogy aztán uazzal a mozdulattal, amivel átvették a postástól, dobják is ki a p.icsába.
Isten őrizz, hogy bmiről is le akarjalak beszélni, de ha vmit nem lehet máshol is ~+-10%kal kapni, akkor ott még érheti meglepetés az embert.
Lezártnak tekintem a témát. Ha bízol bennük, akkor költsd el náluk a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!