Ajánlanátok alaplapot?
Figyelt kérdés
15000 forintom van rá. 1155ös, ddr3mas, kell egy pci és egy pci-e 16x csatlakozó. Pentium G2030 támogatás, kingmax 4gb ddr3 1333mhz támogatás2013. szept. 5. 21:48
2/5 P.O.C. válasza:
Vagy itt egy jó kis Asus, ami ugyan meghaladja pár száz forinttal, de hát mégis csak egy Asus. :)
Ami a lényeg, hogy H61 -est Chipsetűt ne vegyél mert nem éri meg. :)
3/5 A kérdező kommentje:
de az msi is jó, nem? mármint oké, meg tudnom venni az asus-t is. de az msi is egy jó márka, nem? megbízható?
2013. szept. 5. 22:04
4/5 P.O.C. válasza:
Igen, azzal sincs semmi baj.
Csak én vagyok elfogult, mert saját részre eddig mindig Asus -okat vettem, már a Pentium III korszak óta és eddig mindig be is váltak. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 5. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!