Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 8as rendszerre hogyan...

Windows 8as rendszerre hogyan tudok egy ATI RADEON 9600 pro-t telepíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok videót megnéztem már de nem találtam még megfelelőt.Egyszer valahogyan sikerült de azóta behalt a winchesterem és újat kellett vennem :S Megpróbáltam már feltenni a control center-t de semmi!!Az AMD.com-ról pedig nem engedi leszedni az x64es alapút:S Valaki??
2013. szept. 5. 14:55
 1/4 ZONE_Master ***** válasza:

sajnos reménytelen nekem egy régi ati 9200 volt..

arra még windows 7-el kompatibilis drivert se lehetett találni.. :S

sajnos túl régi kártya,nem fogsz rá találni drivert.

2013. szept. 5. 15:12
 2/4 BM-Striker ***** válasza:
2013. szept. 5. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem reménytelen. persze egy pendrive-ra, vagy ha van másik partícióra le kell menteni az "ATI" mappát.

Majd az eszközkezelőben megkeresni a videókártyát, majd jobbklikk rá, és a frissítéseknél bejelölni, hogy te adod meg a frissítésül szolgáló mappát. Természetesen ezután betallózod a régi rendszerről kimentett ATI mappát.

Bocs ha egy kicsit pontatlanul írtam le, de a lényag az benne van. Kb fél éve csináltam, és már nem annyira rémlik. Egyébként egy ATI Radeon X300/X550/X1050 Series "über erős csúcskártya", a mai napig elzakatol Win 8 alatt.

2013. szept. 5. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A jelenleg működő rendszerről kel lementeni azt a bizonyos mappát !!
2013. szept. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!