Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jelszót elfelejtette, hogy...

Jelszót elfelejtette, hogy tovább?

Figyelt kérdés
helósztok,van egy német laptop, minek a tulajdonosa elfelejtette a jelszavát.kérdezném ,hogy ,hogy lehet ezt megoldani?xp-röl van szó.kösz eri
2009. nov. 2. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

:D belehet lépni azt hiszem valahogy úgy is hogy ctrl-alt-del -et nyomsz amikor kéri a jelszot és akkor behoz egy másikfajta ablakot és ott át tudod irni a felhasznalonevet adminisztrátorra és akkor a jelszo az elmeletben ha nem változtattta meg akkor vagy semmi , vagy adminisztrátor, vagy 1234 :D

De nem xp-t használok és amikor használtam akkor is csak kb 1szer csináltam meg , szerintem ezek közül egyik bejön , ha nem akkor tévedtem, már elfelejtettem hogy is van pontosan :) egy próbát megér.

2009. nov. 2. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Nyomj F8-at indóitás közben, válaszda csökkentet módot. Némelyik változat csökkentett módban Administrator user üres jelszóval van jelen. Utána megváltoztathatja a többi user jelszavát.

2. Offline NT Password & Registry Editor

3. Ophcrack

2009. nov. 2. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb 3 percedbe kerül meg egy kis kutakodás a guglin + egy üres cd lemez

Zycon windows key.iso

2009. nov. 2. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
2009. nov. 2. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!