Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kikapcsol magától a gép majd...

Kikapcsol magától a gép majd újra bekapcsol 1 perc után hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Áramszünet óta teljesen meghülyült a gép.. bekapcsolom eljutt a biosig utána windows töltésénél kikapcsol , majd 1 perc múlva bekapcsol újra , volt amikor éjjel magától bekapcsolt... kicseréltem a tápot , ramot , winyót , procit , ugyan ez , alaplap lehet a bűnős vagy zárlatosak lettek a power gombok a gépházon ? Választ előre is köszi

2013. szept. 4. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy zárlatot kapott és hát így alaplapnak annyi. Bár én először a tápegységre gyanakodtam... Az tuti jó?
2013. szept. 5. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
a bekapcsoló gomb volt zárlatos .. ez nagyon érdekes :DDD beleraktam egy másik gépházba. 1x se kapcsol ki meg én kapcsolom be nem magától :D először én is a tápra gondoltam :)
2013. szept. 5. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Semminek nem lett semmi baja , csak a ház gombjai mentek tönkre.
2013. szept. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!