Mit jelent pontosan egy winyó pufferelési MB-ja (cache-ja)?
Konkrétan az érdekel, hogy ha folyamatosan megy az adatrögzítés rá (pl műsor a TV-ből, tehát fontos, hogy ne szakadjon meg), akkor van ebben jelentősége annak, hogy ez a cache 8/16/32/64 MB ?
Gondolom, a magasabb érték a jobb, na de ebben a kérdésben van jelentősége a MB-nak?
ahaaa, köszi, ezek szerint a gyorsaságban van szerepe.
viszont ha jól értem,
1, a torrentnél maradva példaként, akkor max lassabban tölti le, de azért letölti hibátlanul a kisebb MB-os is.
2, egy TV-műsor rögzítésénél viszont adottnak kell lennie egy adatátviteli sebességnek (most ezt csak én logikázom így), mert hát ott nincs olyan, hogy pl a film vége után is még 10 percig "tölt". na és ezt a második verziót nem értem teljesen, hogy ehhez van esetleg egy minimálisan elvárt mbit/s ? vagy a leggyengébb minőségű winyó, a legalacsonyabb mbit/s-al is tutira képes arra az adatátviteli sebessége, ami e célból kell ?
oké nagyon köszi! akkor tehát ha éppen egy full HD-s 1 órás filmet kell rögzíteni, azt is nyugodtan meg tudja tenni (most ezt nemtom átszámolni mbit/s-ra h mennyi kellene).
de rendben. az a vicc tudod h kérdezek ilyen műszaki "apróságokat" egy szaküzletben, és nehogy azt hidd h az eladók tudják ... hívják a márkaszervíztől kezdve az összes okos ismerőst, de aztán pl legutóbb az volt erre a válaszuk h nincs még erre nézve elég gyakorlatuk mert egy új dolog ez, és így fogalmuk sincs a winyó és TV közti kompatibilitásokról.
vicces ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!