Gamer gépet összelehet hozni 130k-ból?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem sok de nem, de szeretnèm a lehetö legjobbat kihozni belöle. Amivel jtszani szoktam: Dota2, wow mop, diabló3 stb..2013. szept. 4. 09:41
1/1 Zeu válasza:
Én 150ből raktam össze egyet magamnak nyár elején (vinyó nincs benne csak egy 60 gigás ssd, egyébként dvd író, proci, memória, videókártya, minden ami kell). Persze lehet jobbat is csinálni, de far cry 3, skyrim 720p-ben tökéletesen fut rajta.
Sajna nem értek annyira az alkatrészekhez hogy tippet adjak, de szerintem ha 150ből kijött, ssd-t dvd írót kihagyod, máris 135, szóval kihozható kell legyen. Szorítani fog a határ, de beleférsz. Ha meg esetleg használt alkatrészeken is gondolkodsz, még jobb gép kijön amjd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!