Phenom II x2 565 mellé milyen vga-t vegyek?
Figyelt kérdés
A proci 3 maggal 3.4Ghz-el stabilan fut. Ki tudna hajtani egy HD7790et? Most csak vga-t vennék, kb egy év múlva talán Fx procira váltok (6300 körüli szint a plafon).2013. szept. 4. 08:34
1/4 anonim válasza:
A HD7790 jö lesz mellé, ha nelefér akkor a 7850 is...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És 7790ből melyik márka, melyik típus jó? Ahogy néztem, olvastam a teszteket nagyjából a fűtését kívűl nincs nagy eltérés köztük. Megéri 4-5 ezer plusz pl a sapphire dual-x megoldása, vagy az alap egy ventisek is életrevalóak?
2013. szept. 4. 09:34
3/4 A kérdező kommentje:
Hűtés-t akartam írni előbb xd
2013. szept. 4. 09:35
4/4 anonim válasza:
A kártya elvileg nem nagy fogyasztású (85W), elég lehet rá az egy ventis hűtő is. Több pénzért inkább 7850-re hajtanék. Az olcsóbbak közül jó a Sapphire vagy a 3 év garis MSI is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!