Acer Aspire 5733Z-t használtan?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni vagy nem? Tapasztalatok?2013. szept. 3. 17:14
1/2 anonim válasza:
Ez egy kifutott modell. valószínűleg P6100 vagy 6200 processzorrel szerelték, ami egy lebutított első generációs i3-as.
Minden az ártól és a kiépítettségtől függ. Na meg hogy neked megfelel-e ez a teljesítmény.
Az utolsó forgalmazott ára is úgy 100k körül volt, vagyis nagyon olcsón kell hogy megszámítsák.
Azt kalkuláld be, hogy ha a gép 2-3 éves, akkor rövidesen lesz egy 10K+ kiadásod új akkumulátorra.
Na meg nincsenek csodák. Amit 100K-ért adnak újonnan, az biztosan nem egy világvégebiztos örök életű darab.
Én személy szerint nem kedvelen az Acert. Semmilyen negatív tapasztalatom nincs, csak előítéletes vagyok vele. (Pedig a 3. vagy negyedik legnagyobb gyártó, tehát azért tudnak laptopot csinálni.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Elég jó árban adják, 1 éves, kitűnő az akksija. Amúgy én is azért írtam ki a kérdést, mert én sem vagyok oda ezért a márkáért. Ami gépüket eddig megnéztem mindig találtam rajt valami kivetni valót. Például ennek olyan helyen van az alsó beszívó nyílása, hogyha úgy ülsz, hogy kicsit terpeszben van a lábad, akkor már elzárod. Valamint az DVD olvasónál az alsó borítóműanyag elég gyenge és simán benyomódik. Kicsit spóroltak a műanyaggal.
2013. szept. 3. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!