Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elfogadható ez a konfig?

Elfogadható ez a konfig?

Figyelt kérdés

Asus maximus v gene

intel core i7 3770k

gtx 770(ezen belül még nem tudom hogy msi, asus, gainward, gigabyte legyen-e)

kingston hyperx 8gb xmp 1600mhz cl9

fsp aurum gold 600w

2013. szept. 3. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy elgogadható. Mire is ? :-)

Ha nem írod le, hogy mit akarsz vele, akkor annyit lehet mondani, hogy valamire biztosan jó lesz.

Egyébként sejtem, hogy játszani akarsz vele, ahhoz pedig fele ennyiből is jót lehet építeni, de ha jó sok pénzed van, ezzel nem fogsz csalódni biztosan. Nem írtad, hogy milyen SSD-t teszel bele, abból se válassz valami olcsó gagyit :-)

2013. szept. 3. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Ennek a gépnek a játék lenne az első dolga, utána ilyen kisebb magam szórakoztatására való videó készítés stb, azért is gondoltam az i7-et, játék miatt pedig a lapot

A mostani gépem még a régi időkből való, ezelőtt 6 évvel még nem volt annyira divat az SSD, így nem tudom pontosan miben is lenne hasznos számomra :) azon kívül hogy meghajtó rendszer

2013. szept. 3. 12:53
 3/4 Osynho ***** válasza:
52%

"Ennek a gépnek a játék lenne az első dolga, utána ilyen kisebb magam szórakoztatására való videó készítés stb, azért is gondoltam az i7-et, játék miatt pedig a lapot "

Ezekre még egy i5 is overkill, az i7 felára túlzás. A játékra lapot meg nem értem.

Az ssd felgyorsítja a gépet röviden. Minden merevlemezzel kapcsolatos művelet gyorsabb lesz, mivel töredéke az elérési ideje, mint egy hdd-nek. Semmi egyéb hardverrel nem tudod hozni ezt a gyorsulást, mert a hdd lesz a szűk keresztmetszet. Egy ilyen gépbe nem tenni ssd-t szerintem hiba.

2013. szept. 3. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán annyit még hozzátennék, hogy most valóban kicsit tulzás egy i7, de ha ezt a gépet is min. 6 évig akarod használni, akkor azért nem butaság. Az alaplap viszont teljesen kidobott pénz, vegyél egy bármilyet jó gyártótól, nem fogod észrevenni a különbséget. A megtakarított pénzt pedig költsd SSD-re. Én most videokártyából is egy olcsóbbat tennék bele, pl. egy 7870-est, minden mai játék azon is elfutna, 3 év mulva meg ezt is azt is cserélni kell mindenképpen. A procival nem lehet így sakkozni, mert talán jövőre ebbe az alaplapba valót már nem találsz.
2013. szept. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!