Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik ramot válasszam?...

Melyik ramot válasszam? Kingston, Corsair?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2x2GB ramot szeretnék venni és nem tudok dönteni, van Kingston 2x2GB 1600MHz és Corsair Vengeance 2x2GB 1600MHz. Melyiket vegyem meg? Melyik a jobb? Illetve ilyen árban 11-12 ezer ( 2x2GB ) ezen a kettőn kívűl melyik RAM éri még meg?

2013. szept. 2. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem édes mindegy, mindkettő neves gyártó. Arra azért ügyelj, hogy ha túlméretezett-hűtős dizájnos tuning-ramot veszel, akkor lehet, hogy a processzor hűtőd ventilátora esetleg nem megy fel rendesen...!
2013. szept. 2. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:
A gyári hűtőnél is lehetséges ez?
2013. szept. 2. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ott nem valószínű, inkább nagyobb hűtőkre gondolok. Nekem például egy CoolerMaster Hyper 212+ van, AMD alaplapon és pont a ramok fölé lóg - ha tuningos-hűtős ramom lenne, odébb kéne raknom a modulokat.
2013. szept. 2. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a segítséged!

Nagy a dillemma, először a kingstont néztem ki, viszont egyik haverom mondta, hogy neki ilyen corsair van és mondta hogy jól tuningolható, de a kérdés hogy megéri ez nekem? Akarom-e egyáltalán a ramokat tuningolni? :D

2013. szept. 2. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges. Megrövidíti az élettartamot, granciavesztéssel járhat és ha a stabilitás fontos, akkor egyszerűen szóba sem jöhet. Ha dolgozol is a gépen, eszedbe se jusson.

A tuningolás az fps őrültek megrögzött mániája, mert a csében meg a báttölfildben 3-al több efpéest préselnek ki a gében és az hű de jó... ugye érted. :)

2013. szept. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!