Melyik ramot válasszam? Kingston, Corsair?
Sziasztok!
2x2GB ramot szeretnék venni és nem tudok dönteni, van Kingston 2x2GB 1600MHz és Corsair Vengeance 2x2GB 1600MHz. Melyiket vegyem meg? Melyik a jobb? Illetve ilyen árban 11-12 ezer ( 2x2GB ) ezen a kettőn kívűl melyik RAM éri még meg?
Értem, köszi a segítséged!
Nagy a dillemma, először a kingstont néztem ki, viszont egyik haverom mondta, hogy neki ilyen corsair van és mondta hogy jól tuningolható, de a kérdés hogy megéri ez nekem? Akarom-e egyáltalán a ramokat tuningolni? :D
Szerintem fölösleges. Megrövidíti az élettartamot, granciavesztéssel járhat és ha a stabilitás fontos, akkor egyszerűen szóba sem jöhet. Ha dolgozol is a gépen, eszedbe se jusson.
A tuningolás az fps őrültek megrögzött mániája, mert a csében meg a báttölfildben 3-al több efpéest préselnek ki a gében és az hű de jó... ugye érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!