Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Figyelt kérdés
Mikor valamit rádugok a gépre, folyton megjelenik az a kis buborék,hogy új hardver, meg elkezd ott ügyeskedni Le lehet ezt állítani valahogy? Baromi idegesítő, hogy használnám a kapott CD-t, ez meg itt akciózik mindig, mikor nincs is rá szükség.2009. nov. 1. 19:07
11/16 anonim válasza:
Ha idegbajt kapsz tőle akkor szedjél nyugtatót... jézusom ilyeneken idegbajt kapni... szomorú ez a világ
12/16 A kérdező kommentje:
Te meg menj és kefélj egy jót, akkor hátha nem abban leled majd örömödet, hogy másokba köss bele a haszontalan hülyeségeiddel.
2010. aug. 11. 23:24
13/16 anonim válasza:
Ember... Te vagy a haszontalan egész nap ülsz a gép előtt, hízol mint egy disznó és idegbajt kapsz ha felugrik az új hardver. NA GRATULÁLOK
14/16 A kérdező kommentje:
Ha ebből az egy kérdésből arra következtetsz, hogy itt ülök egésznap és dagadt vagyok, akkor te biztos olyan ezoTVs látó vagy, aki rohadtul nem lát semmit.
Sajnállak, mert komoly szövegértelmezési gondjaid is lehetnek, ugyanis nem hiszem, hogy leírtam volna bármikor, hogy idegbaj, meg nem a buborék volt zavaró, hanem az, hogy ha leállítom a windows magánakcióját, akkor félbeszakad a saját CDs telepítés is és közli, hogy nem használható az egész szar, ha meg nem állítom le, akkor is elkezd erősködni és a vége megint az, hogy elbaszódik az egész. Amúgy tök jól megoldották nekem, szóval ide jössz, haszontalan választ írni, úgy, hogy a kérdést se fogod fel? Szerintem, te hülye vagy.
2010. aug. 16. 12:02
15/16 anonim válasza:
Nálam ez úgy működik, hogy amikor pl. újratelepítettem az USB modemet, akkor jelezte, hogy Új hardver. De olyat még nem láttam, hogy ne ismerje fel a saját CD-DVD meghajtóját. Valószínűleg megfertőzödött a géped (tömeges trójai támadás volt az utóbbi hetekben). Próbáld meg ezt: töltsd le és futtasd le a gépeden. Lehet, hogy az állandó védelem nem látja, ez megkeresi és megszabadulhatsz tőle. [link]
16/16 A kérdező kommentje:
Ez még tavaly volt, azóta megoldódott már, de azért köszönöm a linket, függetlenül ettől is jól jön egy ilyen.
2010. aug. 16. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!