AMD Athlon X4 740,750K és 760K melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
A "K" az valami beállítási lehetőséget jelent a végén vagy micsodát? mert én 740 750K és 760K között kacsingatok csak nem tudom mi micsoda és attól félek hogy ha az valami beállítás nem tudom beállítani és nem is adja azt a GHz-t amit szeretnék és fölöslegesen veszem meg a drágábbat. És pl ha úgy döntök hogy 760K veszek mégis akkor hogy és honnan lehet rendelni? mert Kecskeméten nem találok egy boltot se ahol árulnának 760K csak 750K-t. és hogy van ez a postásnak kell fizetni? mennyi a postaköltség? és tuti azt a gyári vadiúj cpu-t, sértetlen csomagban garanciával kapom?2013. szept. 2. 18:14
1/4 anonim válasza:
a k az szorzózár mentesség.azaz könnyen tuningolható
2/4 anonim válasza:
Pcx vagy ipon.hu-rol megrendeled és annyi. Amúgy elég a 750k is mert a 760k az csak egy emelt órajelű 750k. És igen ha megrendeled biztos hogy vadi ùj sérülésmentes árut kapsz.
3/4 anonim válasza:
Tévedés.A 760K nem emelt órajelű 750K.A 760K már Richalndre épül,Azonos órajelen kisebb fogyasztás, optimizált turbo.
Tehát ha teheted, és nem sokkal drágább, akkor a 760K- vedd.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. És akkor ez alapból a legjobb teljesítményén fog üzemelni nem kell semmit állítgatni a mhz-n vagy más valamin? egyébként egy SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 -el fog szolgálatba állni ez így jó kombo nem?
2013. szept. 2. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!