Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valakinek van ilyen USB-s...

Valakinek van ilyen USB-s pohármelegítője?

Figyelt kérdés

[link]

Hallottam olyat hogy nem is tudja betölteni a funkcióját,kihűl a tea/kávé.ha valakinek van ilyenje leírná a tapasztalatát?

2009. nov. 1. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Gagyi mind.

Az USB portot 5V 0.5A-el lehet maximum terhelni, ez 2.5W teljesítmény. Ha a hőveszteséget nem vesszük figyelembe még akkor is kevés ez a teljaítmény egy pohár víz hőnntartásaára is. Másrészt az USB portot is eléggé terheli.

2009. nov. 1. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is kerülném, az usb portot nem áram táplálásra találták ki.
2009. nov. 1. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van!Nagyon szeretem főleg ilyenkor télen bekapcsolom,teszek rá kis teát és pont jó hőmérsékleten tartja =) Imádom
2009. nov. 1. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

ha jól sejtem az első két válaszolónak nincsenek tapasztaltai csak elméleti szinten próbáltak válaszolni,ugye?azért köszönöm!

2009. nov. 1. 20:26
 5/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nincs tapasztalata az első két válaszolónak, de az tény amit írtak. Tényleg terhelné az usb portokat, de gondolom semmi baja nem lenne ha nincs mellette még egy pár eszköz ugyanazon a porton.
2009. nov. 2. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
van ilyenem. Épp hogy csak langyosan tartja a teát. Nem ér meg semmi pénzt, inkább a radiátorra teszem az italt.
2009. nov. 3. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:

izlések és pofonok

www.hobbyrendeles.hu

Itt is találsz ilyet

2009. nov. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!