Gigabyte nVidia Geforce 9600Gt mennyire számít még "jó" kártyának?
512Mb DDR3 256bit
Tudom hogy vannak ennél sokkal jobb kártyák jelenleg, de azért mégis? És amikor kijött mennyire számított jónak? :D
értem és köszi.
És 1280x1024-es felbontáson( jeleneleg ekkora felbontást tud a monitorom, egy ideig, még nem tudom cserélni sajnos) mihez tudna kezdeni az újabb játékokkal? A proci elég erős hozzá.
Mikor kijött ok volt, de mára már elavult.
Használtan sem éri meg, az árán van hd4830/50.
"Amikor kijött, nagyon jónak számított, manapság viszont egy modern integrált is kényelmesen hozza a szintjét, vagy túl is teljesíti."
Ezt azért nem mondanám. Skyrim 1680-ban jól ment, egy apun azért lassabb: [link]
Pedig a processzorom jóval gyengébb mint az A10-5800k
Szóval jelenleg az integráltak még nincsenek ezen a szinten.
Hardverek tudnak produkálni furcsa dolgokat. Például nekem is személyes tapasztalatom, hogy a GTA 3 ugyanolyan beállítások mellett jobban ment egy 600MHz órajelű Celeronon MX200-zal, mint 930MHz-es Pentiumon Radeon 8500-zal. Pedig ott sem kis különbség van a kettő között.
Ugyanez lehet a helyzet itt is. A 9600GT egy borzasztó buta kártya, DirectX 10-et is csak névlegesen tud. Ez egyik véglet helyett, ahol sírva szarja össze magát, nálad épp a másik véglet jött be, amikor a nem támogatott kódrészletekre tojik a kártya és indokolatlanul jó teljesítményt mutat jól vagy kevésbé látható látványbeli romlás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!