A közeljövőben melyik foglalat válik eredményesebbnek? (Lga-1155-1150? )
Figyelt kérdés
Olvastam a prohardveren egy hozzászólásban, hogy a leendő vevőnek azt írta inkább 1150-be fektess pénzt mert az lesz fejleszthetőbb, és a 1155 pedig már kifutóban van
Ebből mi igaz? Én 1155-ös foglalattal akarok majd alaplapot/processzort venni év végén, és elbizonytalanodtam
2013. szept. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
Ha van pénzed, mindeképp 1150 re ruházz be, még egy processzorcsalád tuti jön bele.
2/3 anonim válasza:
LGA 1150 most jött ki a Haswell architektúrával, ez a frissebb, ezt fogja tovább támogatni az Intel. LGA1155-be nem fog megjelenni újabb (gyorsabb) processzor, mint a mostaniak, így ha úgy tervezed, hogy idővel lecseréled a processzort, akkor ne olyat vegyél.
3/3 anonim válasza:
Az 1156 óta semmi nem biztos.
Abba sem jött semmiféle új generáció, sőt már nem is kapni.
Én egy i3-540-t vettem annak idején, hogy majd fejlesztem. Ne jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!