Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asrock 970 extreme 3 bios...

Asrock 970 extreme 3 bios frissités (megint)?

Figyelt kérdés
Nah szóval az a kérdésem hogy a bios frissités befolyásolhatta-e azt, hogy most például a bf 3-ban van hogy 35-re leesik az fps-em? Fx 6300+HD 7950. Frissítés elött sosem volt 45 alatt az fps-em lehetséges-e az hogy a bios frissítése produkálja ezt a problémát? Most vissza frissítettem az 1.4-es bios verzióra de azután sem oldódott meg a probléma. A biost windows alol frissítettem. Esetleg megoldaná az a problémát hogy újra frissítem pendrive-ról flash bódban vagy mi a fene vagy keressek valakit aki jobbat ért hozzá?

#frissítés #BIOS #asrock 790 extreme 3
2013. szept. 1. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi koze nincs a Bios frissitéshez.
2013. szept. 1. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem akkor nem tudom mi lehet a probléma megpróbálom még az hogy win 7-et újra húzom, lehet valami vírust bekaptam (annak ellenére hogy regisztrált vírusirtóm van) azért köszi a választ legalább most már tudom nem a bios hibája
2013. szept. 1. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Probalj uj drivereket felrakni, nekem pl a Radeon 7770-esnél a Beta driverrel tobb fps-em volt BF3-ban.
2013. szept. 1. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy valami akasztja a játékot vagy procit/vga-t, játék kozben antivirus frissités pl, vagy prob meg hogy kiveszed az aerot.
2013. szept. 1. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:

legújabb beta driver van,aero kikapcsolva(advanced system)

ugyan ez a driver volt frissítés elött is és akkor jó volt, majd win 7 újrahúzása után okosabb leszek XD ha akkor sem lesz jó akkor bakfitty XD

2013. szept. 1. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából az átlag 60-80 közötti fps meg van csak amikor hirtelen leugrik 35-re utána vissza mondjuk 60-ra az eléggé idegesítő és zavaró
2013. szept. 1. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is pont igy van, nekem a Beta driver segitett meg a felesleges programok kikapcsolása.
2013. szept. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!