Az Acer aspire 5315 laptop bővithető? Ha veszek bele memóriát azt bele lehet tenni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 14:41
1/8 anonim válasza:
Legfeljebb 2GB memóriát lehet beletenni, tehát ha most ennél kevesebb van, akkor bővíthető. (Lehetséges, hogy ki is kell szedni memóriát, pl ha 2x512 MB van benne, akkor egyiket kicserélheted 1G-re, ekkor legy 1,5GB, vagy mind2-t kicserélheted 1G-sre, ekkor 2GB lesz benne)
2/8 anonim válasza:
Minden laptop bővíthető manapság, a tiéd is. Általában nem a maximum kapacitású memóriamérettel adnak ki laptopokat, ha jól sejtem akkor a tiédet 512Mb vagy 1Gb memóriát tartalmaz, tehát a 2 darab memóriahelyben 2 memória egységre van osztva (256-256 v. 512-512). Ha veszel bele memóriát arra figyelj hogy ha a 2 db, eredetileg bent lévő memória Mhz értéke nem egyezik akkor ne keverd az újjal, mindkettőt vedd ki, és csak az új 1 darabot rakd bele. Ha jól tudom 2 Gb-ig bővítheted a laptopod memóriáját, de a szakszervízben kérdezd meg, biztosan tudni fogják. Itt pontosan meg tudod nézni hogy milyen memóriát lehet a laptopodba tenni: [link]
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Szerintetek annak a boltnak a szervizébe ahol vettem a gépet meg a memóriát is fogom,ott beleteszik nekem?
2009. nov. 1. 18:29
4/8 anonim válasza:
Beleteszik, plusz pénzért ami nem éri meg. Inkább kérj meg egy ismerőst aki valamennyire ért hozzá. Csak ki kell csavarozni a fedőlapot és beletenni a helyére.
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon boltfüggő, de én inkább úgy tapasztaltam, hogy ahol veszed a memóriát, ott ingyen beleteszik a gépbe (pláne ha a gépet is ott vetted:)). Acer gépeknél nem, de más gyártóknál pedig olyan is van, hogy ugrik a gari, ha nem annál a cégnél nyúlnak bele a gépbe, ahol vetted. (Raknak rá hologramos matricákat)
6/8 A kérdező kommentje:
Jövőhéten szerintem veszek 2 db 1 gigásat és ha ingyen nem teszik bele akkor fizetek inkább mivel ilyen ismerősőm nincs...
2009. nov. 4. 20:28
7/8 anonim válasza:
Az a tisztább. Ha meg garanciás akkor főleg.
8/8 anonim válasza:
nekem is acer 5315-öm van de csak 1gb ram van benne tudok ugy bele tenni 2gb h csak az egyik panelba mert a másik nem jó kitőrt a rászoritó müanyag ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!