Mi lehet a probléma? Talán Beragadó billentyűk?! Részletek lent!
Figyelt kérdés
Amikor játszok egy játékkal, nem enged különböző billentyűkombinációkat...Például sprintelnék, és ahhoz kéne egy nyílbillentyű +shift, és a gép elkezd pityegni, a játékban pedig nem történik aminek kéne...
Vagy FIFA-ban próbálok passzolni, de nem engedi a passz gmbot és a nyílbillentyűt...Vezérlőpultba Kisegítő lehetőségeket végigpróbálgattam, Billentyűzet beállításat, de semmi jó...Mit tegyek?
2013. aug. 31. 15:15
2/3 anonim válasza:
nyilakkal én is szívtam, aztán wasd-ra álltam át és úgy már nem volt gond(WIN7), nagyon gyorsan megszoktam
3/3 A kérdező kommentje:
Nem fogom ezért átkonfigurálni az egész billentyűzetet...:S
Fifán Az S-el passzolok, akkor a megszokott vezérlőbillentyűket is át kéne nyomkodnom...
Felfelé nyíl+S parancsnál is elkezd sírni a gép...
2013. aug. 31. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!