Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sharkoon Vaya házhoz milyen...

Sharkoon Vaya házhoz milyen oldal, és hátoldal venti passzol?

Figyelt kérdés

Oldallap: 1x 120; vagy 1x 140 mm-es

Hátlap: 1x 80; 1x 90; vagy 1x 120 mm-es

2013. aug. 31. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Elöl: 1x 120 mm-es ventilátor

Oldal: 1x 120 mm-es vagy 1x 140 mm-es ventilátor

Hátsó panel: 1x 80 mm vagy 120 mm-es ventilátor

2013. aug. 31. 01:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nyilvánvaló Kapitány az értelmes válaszodat.

De nem gondolod, hogy én inkább egy típusra gondoltam, mintsem arra, hogy milyen méretű, mert azt már leírtam, ha hiszed, ha nem.

Az elülső venti pedig előszerelt.

2013. szept. 1. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen típusra gondolsz te gyökér?

Írtad hogy típust írjon? -.-" NEM.... Akkor meg?

Nem értem az ilyen hülye kérdezőket -.-" Marha

Ha egy kérdést sem tudsz megfogalmazni akkor vagy 7 éves vagy, vagy pedig egy nagyon hülye ember... De szerintem a 2 egybevonva...

2013. szept. 1. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Teljesen őszintén, feltettem egy egyszerű kérdést.

Ahelyett, hogy dobnátok egy linket, vagy mondanátok egy szép ventit, ami passzol hozzá, megy a színéhez, jól néz ki rajta, de ti inkább szájkaratéztok, vicceskedtek, kiosztjátok a másikat.

Bezzeg, ha ezt a ti kérdésetek alatt csinálják, akkor már a világ összeomlik, és mindenki gyökér, k*csög, r*hadék.

Áruljátok már el nekem, hogy nem lenne könnyebb egy kib*szott linket küldeni, ahelyett, hogy osztogattok, meg regényeket írtok ide?

Valószínűleg, ezek szerint nem, de tudjátok mit, ha már ez egy kérdezz-segítek oldal, akkor majd nézek én.

Ez az oldal nem véletlenül azért üzemel, hogy kisebb, nagyobb bajában segítsük az embert?

Nyilván nem, nyilván csak azért, hogy beszólhassunk már neki, hogy: haha, nem tudja milyen kéne, melyik típus a megfelelő, mert talán esetleg nem akarja a legrosszabbat kinézni magának.

Biztosan velem van a baj...

2013. szept. 1. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

# 2 bunkó válaszod után még jó hogy nem írunk ventiket...

A kérdésedbe ha beleírtad volna hogy venti típusokat mondjunk akkor mondtunk volna... DE NEM...

Nem vagyunk mi agyturkászok hogy tudjuk mire gondolsz...

2013. szept. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!