Mennyiért tudok legolcsóbban vízhűtést venni egészben a HD 6970 videókártyámra?
Nagyon meleg, amikor olyan fordulatszámra teszem a ventillátort olyan a hangja mint egy gázturbinának.
Ház: Kolink CXACL07A ház.
Processzor el van gyári hűtéssel 50 fokon max.
Az a problémám, hogy nem akarok új házat venni mert még egy hetes sincs :D de van egy CM GX 750W tápom ami jóformán az egész házat elfoglalja. Egyébként ebbe a házba tehetek vízhűtő rendszert? Vagy ha muszály lemondanom róla milyen jófajta vga hűtőt ajánlotok nekem ami 8-10.000 között van és halk, hűs? Vagy a problémámat megoldaná 2 oldali, és egy fronton lévő ventillátor?
-troll ON:"hűs"?? hűvös?:D troll OFF-
A te házadba szerintem max kompakt vízhűtés férne el, az is csak max 120mm-es radiátorral, ami csak a CPU-t hűti. Viszont egy egyéni vízhűtés kiépítése sokkal drágább.
Az is segíthet a problémádon, ha veszel pár rendes ventillátort és jól megoldod a kereszthuzatot.
Illetve egy aránylag jó minőségű hűtőpasztát ha veszel, és újrapasztázod a GPU-t(lehet már eléggé elhasználódott ami rajta van), az is sokat segíthet. Ha ezek sem segítenek akkor veszel rá egy ilyet azt hadd szóljon:
Köszi én is ezen az Arcticon gondolkoztam. Most hogy látom hogy csak procira lehet akkor nem lesz víz Max ha már úgyérzem hogy az a 0,6Ghz+ oc muszály lesz! :D
Még annyi hogy tudnál e linkelni egy kompakt Lehetőleg a legolcsóbb de megbízható vízrendszert? Amúgy a házamba 2 oldali, egy elejére ventit lehet rakni. 120asat, az viszi a hőt?
a vzet vagy felülre lehet rakni többnyire, vagy hátulra a 120mm-es helyre.
Ilyenek a Corsair Hydro széria, (H40, h50, H55, H60,h70,H80,h80i, h100, h110 stb) Cooler Master Seidon, Thermaltake Water, viszont ezeket a kompakt vízhűtéseket szokás "játékvíznek" is hívni, mert általában nem hatékonyabbak az árban velük lévő léghűtésekkel. Ezek akkor lehetnek alternatívák ha valaki kimondottan" vizet" szeretne a gépbe, vagy nem fér el egy nagyobb hűtő a gépébe. Illetve érdemes a kompakt vizek gyári ventiket lecserélni mert nagyon hangosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!