TP-LINK WR743ND 150Mbps +AP client TP-LINK ANT2412D 12 dBi kültéri antenna N-type Ez a router, ezzel az antennával, egy normál városban, hány méter lefedettséget biztosít?
Rálátástól függ..
Van rálátásod?
nincs akadály a közelbe?:
Szia!
Az a helyzet, hogy szeretnék wifijelet szórni! Szóval egy hálózatot létrehozni, amire aztán soksok ember tud csatlakozni!
Szóval én valahogy úgy képzelem el, hogy erre a routerre kötném az antennát ha lehet, majd azzal küldeném a jelet!
Vagy kell egy külön jelerősítő a router és az antenna közé?
Szóval nem az antenna és a router közti távolságot szeretném tudni, hanem, hogy ilyen routerrel megküldött, ilyen antenna, hány méterre szórja a jelet!
És még további dolgok...
De egyenlőre erre lennék kíváncsi! :)
Köszönöm válaszod!
Jaaa, neeem!!! :)
Sőt bevallom, internet sem lenne rajta, csak egy wifis háló, amire felléphetnek azok, akik ismerik a jelszavat!
Zárt háló, szeretnék kb 1km-t lefedni vele, hogy az arra érdemesek rácsatlakozhassanak! ;) Csak így első lépésre ezt a routert néztem ki, ezzel az antennával, lehet, hogy nem is így kellene, csak így első gondolat...
Örülnék ha kiokosítanátok! :)
Olvastam üzenetedet:
Van rálátásod?
(nincs útba fa,ház,..stb)
milyen magasan laksz?
Szia!
Ha a város legmagasabb és legalacsonyabb pontja közt van 40m, akkor én harmincon vagyok kb! :) és a balatonnál, a egy hegy oldalába nyúlik a város és én magasságban úgy 3/4-énél lehetek... 10m-en belül semmi, 50m-rre talán van egy magasabb ház mint a milyenk, különben rálátok a balatonra az erkélyemről! Szóval lejjebb van a város mint én! :) Szerintem a szórással nem lenne gond, csak, hogy elég-e és vajon mire, ezek a cuccok amiket én kinéztem?
Ui: Kösz az idődet! :)
Igen ez tökéletes rálátás.
Csak az eszköz nem!
Mikrotik routerboardot ajánlok hotspotnak + bele kártyát és kültéri dobozt.
kb 25 ezerből kijön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!