Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TP-LINK WR743ND 150Mbps +AP...

TP-LINK WR743ND 150Mbps +AP client TP-LINK ANT2412D 12 dBi kültéri antenna N-type Ez a router, ezzel az antennával, egy normál városban, hány méter lefedettséget biztosít?

Figyelt kérdés
Fentebb!
2013. aug. 29. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Rálátástól függ..

Van rálátásod?

nincs akadály a közelbe?:

2013. aug. 30. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Az a helyzet, hogy szeretnék wifijelet szórni! Szóval egy hálózatot létrehozni, amire aztán soksok ember tud csatlakozni!

Szóval én valahogy úgy képzelem el, hogy erre a routerre kötném az antennát ha lehet, majd azzal küldeném a jelet!

Vagy kell egy külön jelerősítő a router és az antenna közé?

Szóval nem az antenna és a router közti távolságot szeretném tudni, hanem, hogy ilyen routerrel megküldött, ilyen antenna, hány méterre szórja a jelet!

És még további dolgok...

De egyenlőre erre lennék kíváncsi! :)

Köszönöm válaszod!

2013. aug. 30. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek? Nem csak magadnak? :D Vagyis ugy kepzelted el, hogy FREE WiFi? :D
2013. szept. 1. 10:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Jaaa, neeem!!! :)

Sőt bevallom, internet sem lenne rajta, csak egy wifis háló, amire felléphetnek azok, akik ismerik a jelszavat!

Zárt háló, szeretnék kb 1km-t lefedni vele, hogy az arra érdemesek rácsatlakozhassanak! ;) Csak így első lépésre ezt a routert néztem ki, ezzel az antennával, lehet, hogy nem is így kellene, csak így első gondolat...

Örülnék ha kiokosítanátok! :)

2013. szept. 1. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Olvastam üzenetedet:

Van rálátásod?

(nincs útba fa,ház,..stb)

milyen magasan laksz?

2013. szept. 3. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha a város legmagasabb és legalacsonyabb pontja közt van 40m, akkor én harmincon vagyok kb! :) és a balatonnál, a egy hegy oldalába nyúlik a város és én magasságban úgy 3/4-énél lehetek... 10m-en belül semmi, 50m-rre talán van egy magasabb ház mint a milyenk, különben rálátok a balatonra az erkélyemről! Szóval lejjebb van a város mint én! :) Szerintem a szórással nem lenne gond, csak, hogy elég-e és vajon mire, ezek a cuccok amiket én kinéztem?

Ui: Kösz az idődet! :)

2013. szept. 3. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen ez tökéletes rálátás.

Csak az eszköz nem!

Mikrotik routerboardot ajánlok hotspotnak + bele kártyát és kültéri dobozt.

kb 25 ezerből kijön...

2013. szept. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!