Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pcx rendelés hogyan?

Pcx rendelés hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rendelni szeretnék PCX-ről egy gépet.

A kérdéseim a következők:

- Milyenek a tapasztalatok ezzel a webshoppal kapcsolatban?

- Hogy ha kérem, hogy szereljék nekem össze a gépet ( +4 ezer) akkor az alkatrészek dobozait meg minden egyéb cuccot elküldenek a géppel együtt ugye?

2013. aug. 29. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, jönnek a dobozok is.

Az egyik legmegbízhatóbb webshop Magyarországon.

2013. aug. 29. 20:17
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

- Milyenek a tapasztalatok ezzel a webshoppal kapcsolatban?

Részemről teljesen pozitívak, már egy jó pár tucatszor rendeltem tőlük. :)

- Hogy ha kérem, hogy szereljék nekem össze a gépet ( +4 ezer) akkor az alkatrészek dobozait meg minden egyéb cuccot elküldenek a géppel együtt ugye?

Hát ezt nem tudom, mert soha nem kértem még összeszerelést, mindig magam szereltem össze. Legjobb ha felhívod őket telefonon és megkérdezed.

2013. aug. 29. 20:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben köszi szépen.

Csak azért mert, az egyik kérdésnél volt hogy az ipon drága, és valaki oda írta hogy lehet hogy drágább az ipon mint a pcx, de a pcx-en sok a sz*rakodás a szállítással meg mittudomén. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem nem ér meg +10-12 ezer Ft-ot hogy másnap megkapjam. Inkább várok 4 napot és olcsóbban kijön :D

2013. aug. 29. 20:21
 4/7 levis56 ***** válasza:
Mind a kettőben megkaphatod ugyanazokat az alkatrészeket csak az ipon többet akar kaszálni a pcx velem nagyon korrekt volt.
2013. aug. 29. 20:27
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Az ipon -on nem csak hogy jóval drágábbak az alkatrészek, de még szállítás is drágább. Ha komplett konfigot rendelsz háztól-házig garanciával, akkor kijöhet akár 1500 Ft -ból. Az ipon -on meg magasan szarnak arra, milyen értékben rendelsz, mert mindig egységes a szállítási költség. Nagyobb megrendelés esetén se engednek belőle.

Régebben a pcx -en pl. tartósan volt az, hogy 50 eFt felett elengedték a szállítási díjat. Azok voltak az igazán szép idők, mi mindig összeírtuk a haverokkal, hogy kinek mi kell. :)

2013. aug. 29. 20:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából én is a pcx-ről szeretnék majd rendelni, csak előtte gondoltam rá kérdezek erre, de mostmár 100% hogy onnan fogok:D

Egyébként jöhetnek még vélemények.

2013. aug. 29. 20:31
 7/7 Gábor_79 ***** válasza:
Én mindig a vásárlói vélemények alapján választom a boltot. Az remekül tükrözi az általános hozzáállásukat. Még ha olcsóbban is árul egy üzlet akkor sem tudok vele foglalkozni, ha a problémákat meg sehogy sem kezeli. Ez a mérleg a PCX-nél maximálisan pozitív.
2013. aug. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!