Pcx rendelés hogyan?
Sziasztok!
Rendelni szeretnék PCX-ről egy gépet.
A kérdéseim a következők:
- Milyenek a tapasztalatok ezzel a webshoppal kapcsolatban?
- Hogy ha kérem, hogy szereljék nekem össze a gépet ( +4 ezer) akkor az alkatrészek dobozait meg minden egyéb cuccot elküldenek a géppel együtt ugye?
Persze, jönnek a dobozok is.
Az egyik legmegbízhatóbb webshop Magyarországon.
- Milyenek a tapasztalatok ezzel a webshoppal kapcsolatban?
Részemről teljesen pozitívak, már egy jó pár tucatszor rendeltem tőlük. :)
- Hogy ha kérem, hogy szereljék nekem össze a gépet ( +4 ezer) akkor az alkatrészek dobozait meg minden egyéb cuccot elküldenek a géppel együtt ugye?
Hát ezt nem tudom, mert soha nem kértem még összeszerelést, mindig magam szereltem össze. Legjobb ha felhívod őket telefonon és megkérdezed.
Rendben köszi szépen.
Csak azért mert, az egyik kérdésnél volt hogy az ipon drága, és valaki oda írta hogy lehet hogy drágább az ipon mint a pcx, de a pcx-en sok a sz*rakodás a szállítással meg mittudomén. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem nem ér meg +10-12 ezer Ft-ot hogy másnap megkapjam. Inkább várok 4 napot és olcsóbban kijön :D
Az ipon -on nem csak hogy jóval drágábbak az alkatrészek, de még szállítás is drágább. Ha komplett konfigot rendelsz háztól-házig garanciával, akkor kijöhet akár 1500 Ft -ból. Az ipon -on meg magasan szarnak arra, milyen értékben rendelsz, mert mindig egységes a szállítási költség. Nagyobb megrendelés esetén se engednek belőle.
Régebben a pcx -en pl. tartósan volt az, hogy 50 eFt felett elengedték a szállítási díjat. Azok voltak az igazán szép idők, mi mindig összeírtuk a haverokkal, hogy kinek mi kell. :)
Igazából én is a pcx-ről szeretnék majd rendelni, csak előtte gondoltam rá kérdezek erre, de mostmár 100% hogy onnan fogok:D
Egyébként jöhetnek még vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!