Magas processzorhasználat, mégis miért?
Figyelt kérdés
Mai napon figyeltem fel arra, hogy a gépemen a processzorhasználat hihetetlenül magas, még alapjáraton is. Nem telepítettem fel új programot, vírusirtót futtattam, szóval nem hiszem, hogy vírus probléma lenne. A használat általában 6-7% és kb 30% között ugrál, de ha valamit el akarok indítani, akkor felugrik 70-ig is. Feladatkezelőben leállítottam minden programot, ami felesleges, bár alapból nem fut sok olyan... Letöltöttem egy Process Explorer nevű programot, ami a processzor használatát figyeli, és a program szerint egy "System Iddle Process" nevű akármi zabálja a procit. Mit lehet vele kezdeni?2013. aug. 29. 18:41
1/4 anonim válasza:
Ez most humor akar lenni?
Az idle az jelenti, hogy üresjárat, magyarul a CPU nem dolgozik.
Ha vicc akart lenni, akkor hahaha.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem te nagyobb vicc vagy ;)
2013. aug. 29. 19:15
3/4 anonim válasza:
Tehát ha jól értem te ennyire sötét vagy és az idle-t azt hitted valami process. :D
Te nagyon sötét vagy, de legalább köszönnéd meg a választ, ha már ilyen tudatlan vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Látom nagyon boldog vagy, hogy végre valahol tudsz villogni a szaros kockaságoddal :) Élvezd csak ki, legalább ennyi örömöd legyen az életben :)
2013. aug. 31. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!