Intel Core i5-3570K-hoz milyen megbízható alaplapot ajánlotok, amire 7-8 SATA merevlemezt tudnék rákötni?
Figyelt kérdés
Ilyen procit szereztem barátomtól, de vennem kell hozzá egy alaplapot. Neki volt 2 vinyója, így az alaplapot nem vettem meg. Olyan alaplapra van szükségem, ami 8 SATA-s eszközt kezel. Láttam van sok a piacon, de nem tudom melyik lenne a megbízhatóbb. Tudnátok ajánlani néhányat?2013. aug. 29. 11:46
2/10 A kérdező kommentje:
ezen 6 sata csatoló van
2013. aug. 29. 12:27
3/10 anonim válasza:
mennyi a kereted? mert van 40k+ ért is de nem írtad mennyid van a lapra
4/10 A kérdező kommentje:
Max 35 ezer HUF a legfelső ár
2013. aug. 29. 12:32
6/10 A kérdező kommentje:
ASROCK szerintetek is jó választás lenne?? Nekem évekig Asus és Gigabyte alaplapjaim voltak a gépeimben, ASROCK alaplappal még sose volt dolgom.
2013. aug. 29. 12:56
7/10 anonim válasza:
Nekem Asrock Z77 extreme 6 alaplapom van és nagyon meg vagyok vele elégedve! Manapság elég jók az asrock lapjai!
8/10 A kérdező kommentje:
Extreme4 egész jó. :O
2013. aug. 29. 13:13
9/10 anonim válasza:
Igen! :D Én is azt vettem volna csak éppen nem volt a boltban csak a 6-os ezért inkább lett a 6 :P
10/10 hozsoltika67 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!